20 червня 2024 14:42
Почну з того, що працюю в компанії майже 5 років, тому дуже добре знаю історію агенства та власників компанії, Рому та Олю.
Це невеличке агентство бутікового формату, що дає можливості як досвідченому спеціалісту, так і початківцю бути важливою частиною команди та мати великі можливості для розвитку і вдосконалення своїх навичок.
Головна перевага такого формату — відсутність бюрократичних процесів, як у великих агентствах. Це дозволяє швидко реалізовувати та узгоджувати нові підходи до ведення рекламних кампаній, запроваджувати їх у проєктах та напряму комунікувати з роботодавцем для швидкої реалізації. Це вагомий плюс для будь-якого спеціаліста, оскільки в тебе майже необмежені можливості для тестувань, якщо вони в рамках здорової та обумовленої гіпотези. Ти відчуваєш себе важливим елементом, а не просто людиною з офісу.
Ти не маєш великої кількості клієнтів, а концентруєшся на кількох напрямках, які ведеш як самостійний спеціаліст з підтримкою менеджера. Це дає змогу глибоко зануритися в бізнес клієнта, мати можливість прямої комунікації з ключовими особами та підрядниками клієнта, без посередників. Таким чином, ти прокачуєш свої навички комунікації та кратно збільшуєш можливості для отримання досвіду не тільки як PPC спеціаліст, але й як маркетолог у загальному плані, хоча це не є твоєю основною відповідальністю.
Незважаючи на розмір агентства, тут ти працюєш з дійсно крутими та великими проєктами, гарними бюджетами. Ти оточений дуже скіловими та сильними колегами, які допоможуть тобі своїм великим досвідом та глибоким розумінням деталей та тонкощів у роботі з контекстною та таргетованою рекламою. Головне, що в такому оточенні ти завжди будеш у курсі всіх актуальних змін та стратегій на сьогоднішній день.
Ти завжди відчуватимеш підтримку та лояльність від керівництва, оскільки вони за здорові відносини зі співробітниками та клієнтами, з якими працюють. Навіть незважаючи на всі останні події, які відбувалися в житті кожного українця, компанія завжди дбала про комфорт та безпеку своїх співробітників, у вигляді різних «плюшок» для роботи та просто допомоги або поради стосовно життєвих моментів. Загалом, такого адекватного та справедливого ставлення треба ще пошукати.
Щодо таймера для відстеження робочого часу, можу відмітити, що це не є проблемою, а навпаки — більше плюсом. Дуже швидко звикаєш до такого формату. Для тебе як спеціаліста він допомагає розуміти, скільки часу займає та чи інша задача, а для менеджера проєкту — контролювати навантаження співробітника, що прибирає багато зайвих питань з обох сторін. Тому це, в першу чергу, інструмент комфортної роботи та побудови робочого процесу, а не привід для тиску з боку менеджменту. Тому work smarter not harder.
Зрозуміло, що в колективі є також свої традиції, тімбілдинги, спільне проведення часу, і ми є маленькою сім’єю для один одного.
Резюмуючи, можу сказати, що це дуже потужне агентство, в якому сконцентрована велика кількість досвіду та можливостей для реалізації свого шляху в сфері інтернет-реклами. І якщо ти шукаєш таке місце, де за справедливість, адекватність, можливості та досвід, тоді тобі сюди.