18 червня 2024 19:29

Bohdan Rudoi, Project manager в Roman.ua

Працюю в компанії більше одного року на посаді Project Manager.
Поділюся трохи своїми враженнями за цей час.
Якщо коротко описати досвід в Roman.ua — це найкраще місце для роботи з тих де я працював. Далі коротко по основним пунктам:

— Мабуть найголовніше — це команда. Дуже круті спеціалісти які дійсно люблять свою справу і роблять все для того, щоб давати максимум для Клієнтів та щодня зростати над собою. Власне перебування в такому колективі дуже мотивує розвиватися, знаходити нові можливості для проектів та реалізувати їх, а паралельно постійно навчатися. І це відбувається не через «Бо треба», а з мотивацією «Я хочу в цьому розібратися, я знаю де це застосувати і мені є з ким це реалізувати».
— Внутрішні процеси побудовані максимально прозоро, без зайвої бюрократії, немає трекерів які відслідковують рух мишки і на основі цього роблять висновки про «ефективність», так само як і немає задачі «затрекати 8-10-12 годин». Компанія чітко слідує своїм зобов’язанням і вимагає того ж від співробітників. Тому якщо шукаєте місця з легкими шляхами чи грошима — вам не сюди. Тут цінують кожного, справедливо оцінюють роботу, дотримуються правил по навантаженню та обов’язкам, але натомість потрібно працювати не «8 годин в день», а ефективно, цінуючи свій час, час колег та ресурси які є на тих чи інших проектах.
— По умовам компанія забезпечує всім необхідним — комфортний офіс до якого зручно добиратися з більшості районів Києва. Сам офіс має резервне живлення тому у випадку відключень світла можна спокійно працювати і не боротись в кав’ярнях за розетки;). Також забезпечують всією необхідною технікою, софтами, моніторами і т.п.
— Окремо зазначу з приводу розвитку та навчання. Компанія активно накопичує і надає спеціалістам навчальні матеріали, курси, книги, вебінари та мотивує на підвищення кваліфікації — загалом дають все необхідне, справа лише за власним бажанням вивчати нове. Про себе можу сказати, що за останній рік я багато чому навчився і суттєво примножив власні скіли.
Підсумовуючи — я дійсно радий що потрапив до Roman.ua, всі запити які я маю відносно місця роботи компанія перекриває з надлишком, планую продовжувати розвиватись і вкладати свою частину в розвиток компанії і надалі!)

Підтримали:  Julia Tiomkina Roman Rybalchenko