Потрапила в компанію по програмі навчання стажерів по PPC і вже успішно працюю більше 3-х років як спеціаліст.

Перевагами роботи в Roman.ua для мене є:
— цікаві проекти виключно у білій ніші;
— свобода реалізації ідей. Тут немає бюрократії, не працюємо з KPI та медіапланами, а своє бачення структури кампаній чи а/б тестів можна узгодити з проджект менеджером та успішно втілити в роботі;
— різноманітність задач. За 3 роки отримала досвід у нішах B2B, e-commerce, B2C. Прокачала скіли у Facebook, Google ads, Linkedin. Працювала з проектами на ринку Європи, США та України. Вирішувала цікаві запити від Клієнтів (від зміни платника в акаунті до написання ТЗ на sourcebuster).

Окремо винесу як перевагу класний колектив. Колеги мають високий рівень знань, що мотивує постійно розвиватися і високий рівень гумору, що мотивує залишатися у гарному настрої :)

Щодо місця роботи, то працюємо у зручному офісі в центрі міста. Є все необхідне для вашого комфорту (забезпечують робочою технікою, є офісна кухня, місця для відпочинку і 2 кімнати для зустрічей).

Рекомендую компанію для тих, хто хоче прокачувати свої технічні навички, бути в курсі всіх оновлень діджитал маркетингу і працювати у найрізноманітніших нішах.
Скучно точно не буде ;)

Підтримали: Julia TiomkinaRoman Rybalchenko

Мій шлях в Roman.ua розпочався більше 2-х років тому на позиції стажера РРС. На той момент я ще навіть не закінчила загальний курс з маркетингу й мала дуже слабке уявлення про PPC і маркетинг загалом. Для мене це був крутий старт і я дуже хотіла попасти в команду Roman.ua.

Дякуючи Ромі, Олі та всій команді, мої скіли виросли до професійного рівня, тому зараз я працюю в агенції як самостійний РРС спеціаліст.

Можу сказати, що в нас дууууже кльова, професійна та сильна команда. Кожен готовий допомогти й поділитися своїм досвідом і знаннями. У нас є загальні чати, де можемо скидати як щось професійне, так і різні приколи та меми. Тому спілкування в нас не лише на робочі теми. Ми часто збираємося на «посиденьки» після роботи, що допомагає нам підтримувати дружню атмосферу.

Розвиток в Roman.ua — це невід’ємна річ. Для того, щоб тут працювати ти повинен постійно розвиватись. Але мені здається, що НЕ розвиватись, працюючи в такій команді, просто неможливо).

Підхід Roman.ua відрізняється від інших агенцій. Команда дуже «по-задротськи» ставиться до процесу роботи і ведення проектів, повністю поринаючи в нього. Це не завжди легко, але дуже цікаво. Агенція ретельно обирає Клієнтів з якими працювати, тому Клієнти — супер адеватні та розуміючі.
Немає такого, що на одного спеціаліста — мільйон проектів:) Якісний підхід потребує більше часу та занурення в проект. Тому Roman.ua — це про якість, а не про кількість надання послуг.

Загальне враження про агенцію в мене лише позитивне. Я багато чому навчилась тут, та й розвиваюсь по сьогодні. Якщо вам випаде нагода працювати в Roman.ua — вітаю! Це чудова можливість для професійного й особистого зростання.

Підтримали: Julia TiomkinaRoman Rybalchenko

Почну з того, що працюю в компанії майже 5 років, тому дуже добре знаю історію агенства та власників компанії, Рому та Олю.

Це невеличке агентство бутікового формату, що дає можливості як досвідченому спеціалісту, так і початківцю бути важливою частиною команди та мати великі можливості для розвитку і вдосконалення своїх навичок.

Головна перевага такого формату — відсутність бюрократичних процесів, як у великих агентствах. Це дозволяє швидко реалізовувати та узгоджувати нові підходи до ведення рекламних кампаній, запроваджувати їх у проєктах та напряму комунікувати з роботодавцем для швидкої реалізації. Це вагомий плюс для будь-якого спеціаліста, оскільки в тебе майже необмежені можливості для тестувань, якщо вони в рамках здорової та обумовленої гіпотези. Ти відчуваєш себе важливим елементом, а не просто людиною з офісу.

Ти не маєш великої кількості клієнтів, а концентруєшся на кількох напрямках, які ведеш як самостійний спеціаліст з підтримкою менеджера. Це дає змогу глибоко зануритися в бізнес клієнта, мати можливість прямої комунікації з ключовими особами та підрядниками клієнта, без посередників. Таким чином, ти прокачуєш свої навички комунікації та кратно збільшуєш можливості для отримання досвіду не тільки як PPC спеціаліст, але й як маркетолог у загальному плані, хоча це не є твоєю основною відповідальністю.

Незважаючи на розмір агентства, тут ти працюєш з дійсно крутими та великими проєктами, гарними бюджетами. Ти оточений дуже скіловими та сильними колегами, які допоможуть тобі своїм великим досвідом та глибоким розумінням деталей та тонкощів у роботі з контекстною та таргетованою рекламою. Головне, що в такому оточенні ти завжди будеш у курсі всіх актуальних змін та стратегій на сьогоднішній день.

Ти завжди відчуватимеш підтримку та лояльність від керівництва, оскільки вони за здорові відносини зі співробітниками та клієнтами, з якими працюють. Навіть незважаючи на всі останні події, які відбувалися в житті кожного українця, компанія завжди дбала про комфорт та безпеку своїх співробітників, у вигляді різних «плюшок» для роботи та просто допомоги або поради стосовно життєвих моментів. Загалом, такого адекватного та справедливого ставлення треба ще пошукати.

Щодо таймера для відстеження робочого часу, можу відмітити, що це не є проблемою, а навпаки — більше плюсом. Дуже швидко звикаєш до такого формату. Для тебе як спеціаліста він допомагає розуміти, скільки часу займає та чи інша задача, а для менеджера проєкту — контролювати навантаження співробітника, що прибирає багато зайвих питань з обох сторін. Тому це, в першу чергу, інструмент комфортної роботи та побудови робочого процесу, а не привід для тиску з боку менеджменту. Тому work smarter not harder.

Зрозуміло, що в колективі є також свої традиції, тімбілдинги, спільне проведення часу, і ми є маленькою сім’єю для один одного.

Резюмуючи, можу сказати, що це дуже потужне агентство, в якому сконцентрована велика кількість досвіду та можливостей для реалізації свого шляху в сфері інтернет-реклами. І якщо ти шукаєш таке місце, де за справедливість, адекватність, можливості та досвід, тоді тобі сюди.

Підтримали: Julia TiomkinaRoman Rybalchenko

Працюю в компанії більше одного року на посаді Project Manager.
Поділюся трохи своїми враженнями за цей час.
Якщо коротко описати досвід в Roman.ua — це найкраще місце для роботи з тих де я працював. Далі коротко по основним пунктам:

— Мабуть найголовніше — це команда. Дуже круті спеціалісти які дійсно люблять свою справу і роблять все для того, щоб давати максимум для Клієнтів та щодня зростати над собою. Власне перебування в такому колективі дуже мотивує розвиватися, знаходити нові можливості для проектів та реалізувати їх, а паралельно постійно навчатися. І це відбувається не через «Бо треба», а з мотивацією «Я хочу в цьому розібратися, я знаю де це застосувати і мені є з ким це реалізувати».
— Внутрішні процеси побудовані максимально прозоро, без зайвої бюрократії, немає трекерів які відслідковують рух мишки і на основі цього роблять висновки про «ефективність», так само як і немає задачі «затрекати 8-10-12 годин». Компанія чітко слідує своїм зобов’язанням і вимагає того ж від співробітників. Тому якщо шукаєте місця з легкими шляхами чи грошима — вам не сюди. Тут цінують кожного, справедливо оцінюють роботу, дотримуються правил по навантаженню та обов’язкам, але натомість потрібно працювати не «8 годин в день», а ефективно, цінуючи свій час, час колег та ресурси які є на тих чи інших проектах.
— По умовам компанія забезпечує всім необхідним — комфортний офіс до якого зручно добиратися з більшості районів Києва. Сам офіс має резервне живлення тому у випадку відключень світла можна спокійно працювати і не боротись в кав’ярнях за розетки;). Також забезпечують всією необхідною технікою, софтами, моніторами і т.п.
— Окремо зазначу з приводу розвитку та навчання. Компанія активно накопичує і надає спеціалістам навчальні матеріали, курси, книги, вебінари та мотивує на підвищення кваліфікації — загалом дають все необхідне, справа лише за власним бажанням вивчати нове. Про себе можу сказати, що за останній рік я багато чому навчився і суттєво примножив власні скіли.
Підсумовуючи — я дійсно радий що потрапив до Roman.ua, всі запити які я маю відносно місця роботи компанія перекриває з надлишком, планую продовжувати розвиватись і вкладати свою частину в розвиток компанії і надалі!)

Підтримали: Julia TiomkinaRoman Rybalchenko
Я працюю в компанії «Roman.ua» з жовтня 2019 року.

Основні причини чому я вибрав саме це агентство:

• давно на ринку;
  • невелике;
  • зручно добиратися до офісу.
Плюс прозорість та послідовність в процесі співбесіди та оферу.

Для мене важливо, щоб виконувались як мінімум дві з трьох умов:

• робота має бути цікавою;
  • робота має приносити досвід;
  • робота має приносити гроші.

У компанії я займаю позицію РРС-спеціаліста.
Починав з простих пошукових кампаній.
Зараз спеціалізуюсь на Pmax для ecommerce та на автоматизації Google Ads за допомогою скриптів.

Продовжувати тут працювати мене мотивують кілька факторів:

• знання;
  • практика;
  • співрозмірна компенсація моєї праці;
  • об’єми даних.
Дане агентство підійде тим, хто любить працювати з даними та мислить глобальніше ніж інтерфейси рекламних кабінетів.