6 січня 2023 13:49

Vladyslav Hryhoriv, Front end engineer

Працюю в Rolique близько року — і це саме та компанія, у якій ви точно матимете можливість якісно зрости у своїх професійних навичках!)
Дуже сподобався процес рекрутингу: отримав всю необхідну інформацію про позицію та команду, все було дуже чітко і в оптимальні терміни.
Тех. інтерв’ю було з досвідченим девелопером — якщо щось було не зрозуміло в деяких моментах, то допомагав і пояснював чому саме так.
Також хочеться підкреслити ставлення компанії до своїх працівників: Rolique завжди йде назустріч своїм роліківцям)
Не можу не згадати про менеджерську команду, яка завжди готова допомогти девелоперам. У цій компанії менеджери — це люди, які будуть поряд та будуть готові вислухати всі твої ідеї. Це найкраща команда, яку я зустрічав — це люди які знають свою справу та завжди готові, якщо потрібно, сісти й разом розібратися в якійсь новій технології і т.п.
Сподобався процес перегляду зарплати: все дуже просто й зрозуміло; компанія готова прислухатись до ваших очікувань.

Також важливо відзначити й те, що від початку повномасштабного вторгнення Rolique не припиняв допомагати нашій країні фінансово: перераховує кошти на потреби армії, зокрема на купівлю бронежилетів і машин, а також на рахунки волонтерських організацій та на спецрахунок НБУ. До того ж, компанія провела два благодійні аукціони, на яких змогла зібрати чималі кошти для наших військових.
Rolique — це компанія, де хочеться працювати!