9 лютого 2021 13:51

Yurii Puzichenko, IT Delivery Manager в DTEK

Працюю в Rolique вже майже 1.5 року. З основних плюсів виділив би наступне:
— Дуже добре поставлений процес перформанс/селері рев’ю: у кожного працівника є свій технічний лід і менеджер, які допомагають чітко поставити цілі по професійному розвитку і проектні цілі. Отже, є можливість регулярно збільшувати свою компенсацію за рахунок професійного росту і успіхам в проекті;
— Можливість працювати на дійсно цікавих проектах: компанія не женеться за можливістю зробити гроші на будь-чому, натомість дійсно підбирає такі проекти, на яких працівникам буде цікаво працювати і розвиватись у довгостроковій перспективі. Ну і звісно ж підшуковує клієнтів, з якими можна було б побудувати довготривалу плідну співпрацю;
— Дуже крутий колектив: в компанії зібрались дуже цікаві і різнопланові люди, за рахунок чого тут дуже легко соціалізуватись людині будь-якого темпераменту. Усі команди дуже дружні і кожен переживає за те, щоб онбординг «новачка» пройшов якомога приємніше;
— Лояльний менеджмент: як уже згадувалось, компанія робить все можливе для того, щоб працівник почував себе комфортно і відчував постійний професійний розвиток. Тому, в разі виникнення проблем/питань, менеджмент завжди намагається реагувати якомога швидше і прийняти найкраще рішення.

Загалом, писати можна довго, тому раджу самому прийти і переконатись у тому, як тут класно :)

Підтримали:  Halyna Melnyk Stepan Koval Yulia Dzundza