Я вже залишала відгук про компанію кілька років тому, але вирішила написати ще один ретроспективно. Зараз, коли вже не працюю там і маю з чим порівняти, хочу ще раз відзначити, наскільки це був для мене цінний досвід.
Одним із головних плюсів для мене була можливість розвиватись. Наприклад, коли з’явився запит на серію мобільних застосунків, мені як дизайнеру, дали час спокійно розібратись у нюансах мобільного дизайну — без тиску, з розумінням і підтримкою.
Окремо хочеться відзначити, наскільки простою була комунікація щодо інструментів для роботи. Під час блекаутів менеджмент активно допомагав вирішувати питання енергонезалежності, а якщо з’являлась потреба в новому софті (у моєму випадку це були Adobe Illustrator або Loom), доступ до нього швидко надавали. Те саме стосується й техніки — завжди питали, чи все окей, чи потрібно щось оновити або докупити.
Ще один важливий момент — гнучкий графік і погодинна оплата. Не було жорсткої вимоги працювати 40 годин щотижня, можна було самому регулювати навантаження, і це напряму впливало на зарплату.
Загалом у мене залишились дуже теплі спогади. Я вдячна за цей досвід, за людей, з якими працювала, і за атмосферу, яка дозволяла рости, не вигораючи.
Пішла не через якісь проблеми, а просто через особисті цілі та бажання рухатись далі.
Якщо коротко, роботою і завданнями я дуже задоволена. Працюю вже більше трьох років і особливих нарікань немає.
З плюсів:
+ Є можливість кар’єрного росту та розвитку навих навичок (я починала працювати як маркетолог, з часом почала пробувати себе в дизайні і зараз успішно розвиваюсь у ньому).
+ Супер легка комунікація з менеджментом. Немає мікроменеджемту і зайвої бюрократії.
+ Атмосфера в команді дуже сімейна та дружня. Дуже багато неформально спілкування, що допомагає потім і в роботі.
Те, що може трактуватись і як плюс і як мінус (залежно від контексту):
* принцип індивідуальнох відповідальності — команди переважно невеликі і таски розподілені дуже чітко, якщо десь натупив чи щось зафелив не вийде заховатись за купою бюрократії та мікроменеджерськими виправданнями; з іншого боку завжди видно хто і як працює і старання завжди винагороджуються.
З недоліків: соцпакет (він компенсується хорошою зп), але спікінг клабу трохи не вистачає. Як буде трохи більше зацікавлених в ньому людей, будемо піднімати це питання.
Працюю в крмпанії більше
Стосовно інших проектів не дуже в курсі, знаю лише що вони є і там +/- теж такий стек технологій.
Особисто для себе мінусів в роботі в цій компанії і зокрема на проекті я не бачу, але це моя особиста позиція.
Можливо з плюшками тут не дуже, але щось обговорюють і будуть вводити. Стосовно корпоративів, то раз в півроку їздимо кудись на декілька днів відпочивати + часто піца-пиво в офісі чи дружні вилазки в кафе після роботи.