25 травня 2023 22:32
Більше року співпраці з Академією Rock-IT в ролі Team Lead. Моя головна задача була провести студента від його першого знайомства з ІТ рекрутингом до відправлених кандидатів на розгляд в компанії, де вони проходили вже співбесіди. Ми навчали зразу на практиці. Починали з опису вакансії, джерел пошуку релевантних кандидатів, вели діалоги з кандидатами, опрацьовували заперечення, надавали фідбеки, проводили скрінінги голосом та багато іншого. Таким чином випускали студентів з практичним досвідом та повністю готових до роботи в ІТ компаніях.
Для мене особисто найбільшим показником якості моєї роботи був студент, який після закінчення навчання в Rock IT влаштувався на роботу.
Я і досі отримую смс від випускників про те що вони вже отримали свій перший джоб офер. А нещодавно моя випускниця, яка нещодавно влаштувалась на роботу написала, що її кандидат отримав офер, і це був перший офер в їй практиці.
Я пам’ятаю кожного свого студента і дякую кожному з вас за ті слова вдячності, які ви говорили мені та залишили тут як відгук.
Я дякую всій команді RockIT, з якими ми разом працювали, щоб наші студенти отримали найкращий результат.
Ми були крутою командою зі спільною метою.
Я надзвичайно вдячно СЕО Академії — Миколі Коноваленко, який запросив мене до співпраці та дав можливість розкрити свої таланти в роботі зі студентами.
Прийшов час рухатися далі.
Я бажаю процвітання Rock IT та нових крутих проектів.