Rock-IT Recruitment Agency

до 20 спеціалістів

25 квітня 2023 16:05

Anna Babenko

Вітаю!
Я довго думала чи хочу я закінчити курси IT Recruitment і ще довше обирала школу щоб це втілити) Скажу точно, Rock IT Academy — це краще, що могло зі мною трапитись на цьому шляху!
Безмежно вдячна всій команді за неймовірний досвід який полонив, надихнув та штовхнув до розвитку та росту! Знання та емоції які залишаться назавжди незалежно від подальшого шляху в даній сфері. DreamTeam яка завжди поруч та готова допомогти в будь якій ситуації і відповідати на самі банальні запитання. TeamLead, що надихала, мотивувала, та не давала опускати руки.
Rock IT Academy це не тільки детальна, структурована і ретельно відібрана інформація, що подається дозовано і вчасно, а і власноручно побудована структура роботи, яка залишається в тобі як ідеальна база для подальшого розвитку!
90% практики в курсі вже автоматично стають твоїм комерційним досвідом та і відчуваєш ти вже себе спеціалістом, бо отримуєш максимум! Неймовірно пишаюсь, що мене навчали дійсно спеціалісти своєї справи які проходили з тобою весь шлях крок за кроком і підтримували в усіх аспектах. Monday Talks — що зараджають життєвою енергією ще, як мінімум, до наступного понеділка!))
Бажаю Rock IT Academy успіху, росту та розвитку!! Ви — неймовірні!