3 лютого 2023 20:44
Закінчуючи курс «Практика рекрутингу в Rock-ІТ», хочу поділитися своїм досвідом)
По-перше якість підготовки та план викладання матеріалу — гарно структурований, що робило навчання поступовим та легким до сприйняття. Особлива подяка команді за створений баланс у роботі та відкритість до коммунікації під час практики. Завдяки Monday Talks з Миколою, Інною та мітингам по розбірам особливостей кожної нової компанії з Client Manager — Єлизаветою, я отримала повне занурення у світ рекрутингу та можливість навчитися у професіоналах в цій сфері. Орієнтація на результат — головний лозунг практики, та це дійсно мотивує покращувати результати кожного тижня. А по-друге, якщо Ви бажаєте відкрити для себе можливості професії рекрутера — цей курс ідеальне місце для практичного початку вашої кар’єри. Адже практики буде багато та найголовніше — ви сформуєте свій індивідуальний досвід, який відкриє для Вас можливості працевлаштування на ринку IT.
Завдяки моєму досвіду та підтримці TeamLead Інні я відчуваю себе набагато впевненіше та краще підготовленою до успіху в моїй кар’єрі рекрутера в ІТ-сфері. Дякую за надання таких цінних ресурсів!