Працюю з Rivo вже більше року. Цілком задоволена співпрацею і можу рекомендувати. При виникненні будь-яких питань, тобі завжди йдуть на зустріч та готові допомогти. Менеджмент налагоджений добре. Загалом, сформовані комфортні умови для роботи. Працюю віддалено, проте почуваюсь частиною команди Rivo. Гадаю, що однією з причин є різні заходи/події, які організовує компанія. Відвідувала офіс достатньо часто, щоб оцінити наскільки офіс крутий.
Загальні враження від роботи з Rivo лише позитивні. Рекомендую для співпраці.
Крутий сучасний офіс з класним кваліфікованим колективом дружньою та чудовою атмосферою. В Rivo.Agency завжди готові підтримати та допомогти. Гнучкий графік роботи. Зручне робоче місце для продуктивної та комфортної роботи! Цікаві проекти з різними стеками та технологіями та проводяться тімбілдінги! Ще дуже велика привілегія є що проводяться в офісі безкоштовні заняття з англійської мови де можна підвищити рівень володіння мовою починаючи зі свого рівня.
Ще також Rivo.Agency завжди може забезпечити комфортну роботу та чудовий відпочинок є різні смаколики, івенти, походи, ігри: боулінг, баню, на екскурсію та інші...
Тож працювати в Rivo.Agency одне задоволення, завдяки атмосфері і колективу день проходить дуже швидко та цікаво!
Проработал в компании около года.
Офис уютный, большой и комфортный.
Развеяться или размяться меджу написанием кода есть как. Из плюшек: чай/кофе, вкусности, уроки англ. и теннисный стол, несколько раз в год устраивают класные корпоративы.
Что касаеться коллектива — атмосфера позитивная, ребята все адекватные и приятные. Работается легко и без напряга в такой обстановке.
Всякие вопросы, которые возникают во время рабочего процесса решаються быстро и без бюрократии.
Вобщем, положительные эмоции от года работы в Риво, ребята всем привет)
Працював тут близько року, і якщо дуже коротко, то під враженням пережитого досвіду, можу спокійно радити цю компанію друзям.
Якщо трохи детальніше, пригадується кілька речей які добряче тішили. Для прикладу мінімум бюрократії (більшість питань, за необхідності звичайно, можна вирішувати безпосередньо з керівником компанії), чудовий професійний колектив, в якому є люди з якими можна не тільки затишно попити кави, але і порадитись/навчитись чомусь новому, ну і нехай 3тя згадана мною річ буде — справедливий перегляд зп.
Класний офіс з плюшками і всіма умовами: кухня, кава, настільний теніс, PS, ... .
Кваліфікована команда без токсичності. Робота на актуальних стеках та цікавих проектах.
Гнучкий графік роботи без бюрократії. Курси англійської мови для різних рівнів. Періодично організовуються корпоративи та розваги для команди.
Чітка оплата праці.
Сучасний просторий офіс в якому себе почуваєш затишно і комфортно незалежно від того що відбувається за вікном. Робочі місця добре продумані. Широкі, просторі столи і зручні крісла. З будь-якою потребою можна підійти до керівництва, і додатковий монітор, потужніший пк чи ноутбук дуже скоро з’являться у вас на столі.
Є також і зона відпочинку. Так що можна не тільки попрацювати а й трошки розслабитись та помедитувати.
Колектив дуже дружній. Завжди хтось підтримає і відгукнеться на допомогу якщо буде така потреба. Робота в команді тут не просто гарні слова а хороший приклад правильної реалізації цього поняття. Поруч з вами завжди працюватимуть досвідчені спеціалісти.
Часто проводяться різноманітні тімбілдінги. Відпочинок поза межами офісу дуже позитивно впливає на внутрішні відносини і зближує колектив.
За час роботи в компанії працював над різними цікавими проектами. Використовувались різні стеки технологій. Можна як і вивчити щось нове, так і вдосконалити вже наявні уміння. Також декілька разів на тиждень проводяться безкоштовні заняття в офісі з англійської мови. Курс можна вибрати залежно від вашого рівня.
Так що, незалежно від того чи ви початківець, чи професіонал з багатьма роками досвіду, Rivo.Agency завжди зможе вам запропонувати конкурентні умови праці, цікаві проекти, ну і звичайно постійну наявність різноманітних смаколиків на кухні :)
Сучасний та затишний офіс, гнучний графік. Проекти на різний стек та смак і мінімум бюрократії. З плюшок курси англійської, смаколики та хороші тімбілдинги, ps4.
А саме головне — це атмосфера та команда (приємні люди, без негативу).
Працюю в компанії вже майже рік.
Rivo.agency — це не просто компанія, це сім’я.
Сім’я, яка турбується про твій професійний ріст, яка дає цікаві проекти та можливості для розвитку.
Хто вагається, можете відкинути сумніви та приєднуватися до команди та рухатися в одному напрямку!
I love every moment at Rivo.Agency from my first step into the office. The interview process made me appreciate the intricacy and dedication needed to succeed at Rivo. I am able to learn and grow here, by following my own interests and drive. There are infinite tools available to learn and apply new knowledge, so the limits to working at Rivo are only the limits you place on yourself. If you’re willing to dedicate yourself to what Rivo does and show honest interest and commitment, you will thrive. I truly appreciate this company so much: leadership, mission, and culture. It is a place to be yourself and grow your own skills and interest by dedicating to an amazing cause.
Працюю в Rivo.agency вже більше пів року і за цей час в мене було багато цікавих проектів. Компанія заохочує використання сучасних технологій, тому під час роботи ти розвиваєшся як технологічно так і в плані комунікації, також двічі на тиждень проводяться заняття з англійської мови.
Керівництво прислуховується до побажань та прохань працівників, а гнучкий графік дозволить вам відлучитися за потреби.
Комфортний офіс, невимушена атмосфера та приємний колектив присутні в даній компанію. Приємним бонусом є безкоштовні плюшки та кава, івенти та походи в боулінг та баню :)
Працюю в компанії практично з самого початку її виникнення. Були злети і падіння, але на протязі всього часу акцент ставивсь на рух вперед,
‘быстрее выше сильнее, красивее =)’
Завжди дружня атмосфера та лояльне відношення.
Rivo.agency — компанія, в якій цінують співробітників, мотивують розвиватися і вдосконалюватися. Завжди можна привносити свої ідеї і бути почутим. Колектив класний, дружній, комфортний офіс. Раніше працювала не в сфері ІТ, і про гнучкий графік навіть мова не йшла, зараз це сприймається як належне.
Працюю в компанії з вересня 2018 року і знаходжусь під приємним враженням. Колектив дружній і завжди радий прийти на допомогу. Офіс просторий, світлий, зі зручно облаштованими робочими місцями. Керівництво враховує побажання працівників та великий акцент робить на постійному розвитку спеціалістів. Часто організовуються різноманітні цікаві заходи поза межами компанії
Якщо ви шукаєте роботу, яка допоможе не лише рости професійно, але й приноситиме задоволення — вам до нас )
Цікаві проекти, які вимагають постійного розвитку, дружній колектив, хороший менеджмент. Комфорні умови для праці та відпочинку, в тому числі корпоративи. Приємні «плюшки» такі як вивчення англійської за рахунок компанії. А ще дуже смачна кава =)
В компанії є хороші перспективи росту, та можливість отримати хороший досвід.
Негатив як такий в компанії майже відсутній, а коли і є тоді завжди можна піти і зігнати його в MK XL)
В цій компанії не тільки ти підлаштовуєшся під робоче місце і оточення але і частково оточення під тебе, крісла, коврики під руки, клавіатури, монітори, навушники, кави, соуси до їжі і багато багато чого іншого може зявитись при потребі, достатньо тільки повідомити про це керівництву. Також періодично є тімбілдинги, раз в два місяці точно, а зазвичай і частіше.
Проблем з кондиціонуванням чи освітленням немає.
Проблем з заробітною платою, вихідними чи гнучким графіком також, навіть якщо ви студент чи аспірант можна про це повідомити і доволі просто підкорегувати графік роботи.
Працюю в даній компанії пів року, і маю тільки позитивні емоції стосовно роботи тут.
Компанія дає можливість проявити себе і отримати хороший досвід. Менеджмент на високому рівні. Завжди раді вислухати ідеї і кращі втілити в життя. Радує також мінімум бюрократії і можливість за необхідності працювати віддалено.
Також є постійні тімбілдінги. На рахунок комфорту (монітори, робочі машини, крісла і т.д.) — якщо щось не влаштовує, просто кажеш керівництву і всі питання оперативно вирішуються.
Працюю в Rivo.Agency вже більше 5 років і за цей період жодного разу не задумувався над зміною місця роботи. Супер колектив, дружня атмосфера, лояльне відношення до працівників. Багато цікавих проектів,які допомагають постійно розвиватися та підвищувати свій рівень професійності.