RiseGuide

Київ, Варшава (Польща)

12 липня 22:50

Anastasiia Chala, Creative Producer в RiseGuide

Привіт! Мене звати Настя, я Creative Producer у відділі маркетингу, і моя історія з RiseGuide почалася 10 місяців тому.

Хтось може сказати, що це зовсім небагато часу, щоб по-справжньому відчути людей, культуру та ритм компанії. Але запевняю вас — відчувається вже так, наче я прожила окреме життя з цією командою.

Мій шлях почався з інтенсиву від SKELAR: насичені лекції, нова інформація, тестове завдання, декілька етапів співбесід із різними компаніями та кілька оферів. Але лише один став моїм вибором — RiseGuide.

P.S. Наступні три пункти з маніфесту чітко пояснять, чому саме.

Choose rooms where you’re the dumbest one.

Із першого дня я потрапила в дуже динамічне середовище. На той момент команда маркетингу ще не була такою великою, як зараз, але темпи, цілі та швидкість росту вже були неймовірними.

Нові задачі, речі, з якими я ніколи раніше не стикалася, і постійні виклики. Було відчуття, ніби ти «найтупіший у кімнаті». Але найважливіше — ТИ В КІМНАТІ.

Саме тоді я зрозуміла, що це одна з найсильніших точок росту для мене. Коли поруч люди, які знають більше за тебе, це не лякає — навпаки, мотивує розвиватися швидше.

Take responsibility and own it.

За цей час я встигла попрацювати Creative Producer на кількох напрямах, які суттєво відрізняються між собою. Саме це дозволило мені розвинути навичку швидкої адаптації до змін, брати нові виклики та досягати результату в кожній із воронок.

Останній місяць я займаюся запуском нового напряму. Це вже не лише робота з рекламними креативами, аналізом конкурентів і метрик, а й робота з воронкою та стратегічними рішеннями.

Найбільша цінність RiseGuide для мене — можливість брати відповідальність за свою зону впливу. У певний момент ти перестаєш просто виконувати задачі й починаєш реально впливати на розвиток продукту та компанії.

Саме це дає відчуття, що тобі довіряють і цінують тебе як професіонала.

You truly rise only when you help others rise.

Велика частина моїх перемог не сталася б без людей, які щодня ділилися своїм досвідом і підтримували мене на кожному кроці.

Тут ти завжди можеш підійти до будь-кого з команди з питанням і отримати відповідь найвищого рівня експертизи. Кожен глибоко розбирається у своєму напрямку та готовий допомогти.

Ще трохи про команду (хоча про цих неймовірних людей я могла б розповідати годинами!).

З цією командою я готова запускати й масштабувати не лише бізнес, а й робити будь-що інше в цьому житті. Навіть якби завтра потрібно було запускати ракету в космос — мені здається, ми б і з цим упоралися.

Я дуже ціную, що ми класно проводимо час разом не лише в робочому контексті, а й поза ним: граємо в падл, катаємося на картингу, виїжджаємо за місто на шашлики, плаваємо на сапах, наряджаємося в костюми на Геловін — це лише частина моментів, які назавжди залишаться в моїй памʼяті.

Доєднуйся до нас, якщо не шукаєш легких задач. Тут багато відповідальності, високі стандарти й люди, поруч із якими неможливо не рости.

Are you rising with us?

Підтримали:  Anna Vlasenko