24 травня 15:37
я один з найбільших фанатів RiseGuide, тому комусь цей відгук може здатись не репрезантативним, проте зі своєї сторони я присягаюся говорити правду, усю правду і нічого, крім правди
трохи більше ніж 1.5 роки тому я прийшла в RiseGuide на позицію контент менеджерки, а в бізнесі нас тоді всього було 9 людей; зараз я маю позицію Content Lead, а наш бізнес зріс до 90+ людей — лише одним цим реченням я підтверджую вам і те, що компанія успішно росте та розвивається, і те, що люди всередині неї роблять те саме)
можна нескінченно довго говорити про те, наскільки у RiseGuide цікава ніша, праведна місія та крутий продукт, але я б хотіла відмітити те, що у нас є абсолютно незрівнянним — команду
люди, які працюють в RiseGuide, є абсолютно унікальними & I know you could say that I’m biased, але я не єдина, хто так вважає — це те, що мені про нашу команду постійно кажуть та підмічають зовнішні спостерігачі, а отже я точно не галюциную
чому я вважаю людей RiseGuide унікальними? розказую:
• експертиза — жодного разу за той час, що я тут працюю, у мене не виникло відчуття, що я команду переросла. кожен день я досі у них навчаюсь, досі набираюсь їх досвіду та знань, досі розвиваюсь завдяки ним та зростаю; в цій команді зібрались люди з настільки вражаючим бекграундом, що ні за які гроші світу ви не знайдете курси, які за короткий час професійно прокачали б вас так, як просто знаходитись з цими людьми в одній кімнаті;
• attitude — тут немає людей, для яких це просто робота. усі наші ставляться до RiseGuide, як до чогось «свого», до чогось заради чого вони хочуть старатись, хочуть робити усе можливе та неможливе; тут нікому не все одно, ніхто не ставиться до роботи «і так сойдьот», і тут нічия хата не з краю, бо кожен залучений у цю справу на 101%;
• енергія — it’s literally electric. думаю, що прямий розряд в серце, відчувається приблизно так само, як RiseGuide))))) ця команда настільки заряджає, що я іноді забуваю, що ми колеги, а не просто компанія кентів, які зібралася разом, щоб створити щось прикольне; цей заряд відчувається і на наших загальних мітах, і на наших спільних освітніх ініціативах, і на наших тім-білдінгах (не ходіть з нами в картинг, дуже страшно, всі highly competitive)
для мене доєднатись в цю команду, без перебільшень, колись стало одним з найбільш правильних рішень в моєму житті! оті самі «найкращі роки життя», про які постійно розповідають батьки, почались у мене тут і, без сумнівів, ще довго триватимуть теж тут)
що також можу чесно сказати — RiseGuide не для всіх і це нормально
наш темп, наша кількість роботи та рівень залучення підійдуть не кожному і ми це прекрасно розуміємо. проте в наші плани не входить знижувати поріг входу, аби бути more welcoming для більшого загалу — ми шукаємо справжніх зірок, траєкторія яких збігається з нашою — угору.