22 травня 13:22
Є компанії, де дуже швидко з’являється відчуття: «я на своєму місці». І для мене RiseGuide — це саме такий випадок.
Я працюю на позиції контент-менеджерки вже півроку, і за майже 5 років роботи в IT це беззаперечно найнасиченіший час у моїй кар’єрі. Насичений реалізацією ідей, знайомствами та спілкуванням з неймовірними людьми, навчанням і розривом шаблонів.
У RiseGuide дуже швидко починаєш розуміти, що головна цінність компанії — це люди: амбітні, талановиті, відкриті до нового і щиро захоплені тим, що роблять. Ще з першої співбесіди я відчула неймовірний метч, і це відчуття лише посилювалося з кожним робочим днем.
Більшість часу я працюю ремоут, і кожен приїзд до команди — це завжди заряд енергії. Дуже рідко зустрічаються команди, де атмосфера настільки жива, що навіть працюючи віддалено, ти все одно почуваєшся частиною спільного вайбу.
Я завжди бачу простір і можливості для зростання, розвитку власних ідей і підходу learn-by-doing. Чи то AI workshop, чи абсолютно крейзі ідея, з якою ти приходиш у стилі «давайте спробуємо, ось мій рісьорч», — команда не просто слухає, а щиро залучається, вболіває за тебе й допомагає втілити її в життя.
Іноді мене досі дивує, як швидко ідеї можуть ставати реальністю. Але RiseGuide вчить розуміти, що немає нічого неможливого і що досягаються ті цілі, які ти перед собою ставиш.
Тому якщо ви читаєте це й думаєте, чи варто подаватись, можливо, це ваш знак :)