4 червня 9:53
Ringostat це перша компанія, в якій перший робочий день в мене пройшов максимально комфортно і з мінімум стресу. За кожним новим співробітником закріплюється онбординг-спеціаліст, який ще до старту роботи розповість все, що тебе буде чекати в перший день/перший тиждень/перший місяць. Тому в перший день роботи в компанії я зайшла з розумінням які дзвінки в мене будуть та які перші задачі отримую. Протягом всього випробувального терміну онбординг-спеціаліст допомагав мені освоїтися, орієнтуватися у внутрішніх процесах і в цілому в мене завжди було розуміння, що я можу звернутися до нього по будь-яким питанням. Це все дуже гарно розвантажує психологічно, за це дуже дякую компанії.
Мені дуже сподобалось, що перший тиждень як мінімум всі новачки працюють виключно над тим, щоб максимально повно зануритись в продукт, в розуміння всіх внутрішніх процесів, вивчення всіх потрібних матеріалів і тільки потім поступово підключаються перші практичні задачі. Все відбувається в доволі комфортному темпі адже тут першочергово цінується якість.
Я працюю у відділі Маркетингу і тут хочу висловити окрему подяку своїй керівниці Лізі. В неї неймовірний талант створювати challenging, але комфортну атмосферу в команді. Протягом всього випробувального терміну і після нього відчуваю максимальну підтримку з її боку. В неї можна просто безкінечно вчитися різним штукам і набиратися досвіду як по хард, так і по софт скілам. Так що роботу в Ringostat і особливо у відділі Маркетингу однозначно рекомендую — дуже сильна команда, амбіційні проєкти, доволі інтенсивний, але комфортний темп роботи, гарні умови в розрізі зарплат, формату роботи, професійного росту.