20 січня 17:43
Ділюсь своїм позитивним враженням від роботи в Ringostat на посаді Product Manager. Для мене це компанія, в якій справді відчувається продуктова культура та чіткі принципи роботи. Тут цінується не «галочка» у таск-трекері, а відповідальність, ініціатива й уміння думати, ставити запитання та пропонувати рішення. Є здоровий фокус на дані, реальні проблеми клієнтів і довгострокову цінність продукту, а не на швидкі рішення.
Особливо хочу відзначити культуру комунікації. У Ringostat заохочується пряма й чесна взаємодія — тут можна і потрібно відкрито висловлювати свою думку, давати фідбек і піднімати складні або незручні питання. Важливо, що це не про «поговорити», а про бажання дійсно розібратися і рухатись до результату. Це створює відчуття довіри.
Команда сильна й професійна. Поруч багато людей, у яких хочеться вчитися, з якими цікаво обговорювати ідеї та шукати кращі рішення.
Ringostat — це прекрасна компанія, де можна професійно зростати та реально впливати на продукт.