Right&Above

Київ, Arlington, USA

10 жовтня 2024 23:15

Oleksii Mantserov, Front-end Developer в Right&Above

Минуло вже більше ніж пів року як я прийшов до Right&Above як інтерн-верстальник. Із самого початку я був націлений на повноцінну командну роботу як Front-end розробник, але мав питання до самого себе: чи дійсно я до цього вже готовий?
Прийшов я у березні на умовах неоплачуваної інтернатури тривалістю три місяці, з можливістю подальшого працевлаштування та обов’язковим відвідуванням офісу. Мене все влаштовувало, бо я розумів, що це в будь-якому разі має бути дуже корисний досвід для мого професійного розвитку! І так, не помилився.

Зараз вже триває третій місяць мого повноцінного працевлаштування як Front-end розробника. Буду чесним — інтернатура тривала чотири місяці замість трьох, мабуть на це були причини.. але я був приємно здивований, що починаючи з другого місяця я вже отримував свої перші винагороди за працю :) Відзначу що від початку кураторка по інтернатурі чітко дала мені знати, що бонуси — це бонуси, що вони як можлива приємна несподіваність.. тому я і не дуже розраховував на них, насправді.
Набагато більш цінним для мене було те, що вже через місяць мене приєднали до реального проекту, де я вперше обличчям до обличчя зіткнувся з тим, до чого довго готувався! Справжній, великий проект.. зі справжньою командою, справжніми щоденними зідзвонами, звітами, дедлайнами.. зі справжніми комерційними тасками. Це значно підвищило мою професійну компетенцію та почало провокувати мій прискорений розвиток!

Резюмуючи.. по факту моя інтернатура виглядала так:
1 місяць поглибленого навчання (я покривав пробіли у вже наявних знаннях), важливою частиною якого були щотижневі презентації виконаної роботи керівництву компанії.. а потім 3 місяці роботи на реальному проекті, з чудовим ментором Євгенієм, який сидів прям за сусіднім столом біля мене! В досить комфортному офісі, до речі.. з регульованим робочим столом та двома моніторами — все як треба :)
Не встиг і оком моргнути, як отримав офер і став набагато впевненішим веб-розробником; дякую R&A за надану можливість, сподіваюся що попереду нас чекає ще багато співпраці!

А хто читає цей відгук та думає чи варто сюди йти.. ми от сьогодні в офісі топову піцу куштували. А ви думайте, думайте)))

Підтримали:  Svitlana Pyvovarova