11 жовтня 2021 22:00
Я влаштовувався як початківець PHP-програміст, тому після тестів та інтерв’ю спочатку була тримісячна інтернатура, далі докладніше про неї. Відразу була призначена кураторка для інтернів (Марта), яка допомогла зорієнтуватися та вирішувала усі організаційні питання. Інтернатура проходила в офісі (правий берег) з подальшою можливістю переходу на віддалену роботу. Офіс класний: хороші комп’ютери, столи з регулюванням висоти (можна працювати стоячи/сидячи), чиста та затишна столова з кавомашиною.
Спочатку інтернів розділили по проектах та дали стек з яким треба працювати. Мені виділили наставника, що допоміг розгорнути проект, ознайомлював з технологіями, що використовувалися, давав реальні завдання, які виконував сам. Згодом почали давати нескладні завдання. Через два місяці інтернатури запропонували оффер (як і двом іншим інтернам, з якими я влаштовувався на роботу). Тому якщо вагаєтеся чи треба йти на інтернатуру — йдіть, бо влаштуватися дуже реально.
Про роботу в компанії: дружня та весела команда з класною атмосферою, завдяки ПМ (Роман). За весь час роботи жодного разу ніхто не відмовив у допомозі. Адміни завжди допоможуть налаштувати та вирішити технічні питання (іноді доводилося звертатися після робочого дня). Організаційні питання вирішуються швидко, без зайвих витрат часу. Зарплатня вчасно два рази на місяць.