Відгуки про компанію RevJet

Русня все ще на борту цієї кантори, тепер це Innervate, тільки сьогодні рекрутерка питала чи підходить мені співпраця коли в команді є росіяни. Полетіла в бан.

Підтримали: Nina AvramJulia Sheptytska

RevJet перейменувався в Innervate, на скільки я чула....

Раджу обходити компанію десятою дорогою та не розумію як там взагалі можна працювати.
Компанія продовжує свою проросийськомовну нікчемну позицію.
Спочатку повідомили що у команді буде 2 людей з рф (але наче б то вони проти війни та їх компанія вивезла в Кіпр(краще б задонатила ці кошти)).
А потім ще цікавіша вимога надійшла:
Рекрутер: «Тех співбесіда буде проходити на р💩с мові».
Я: «Добре але я буду спілкуватись українською».
P: «Ні так не підійде»,
Я: «Чому це не підійде? Давайте тоді якщо мене так не розумітимуть то будемо всі на англ спілкуватись?».
P: «Ні, так теж не підійде».
Я: «Чому? Вони не знаю англ?»
Р: «Знають, проте вимога на тех співбесіді спілкуватись р💩с».
Я: «Ні, я не буду спілкуватись 💩 мовою.
Р: «Тоді ми не можемо рухатись далі, дякую за ваш час».

Чи я чогось не розумію чи ці люди справді настільки морально безвідповідальні?
У вас нема і не буде права вимагати спілкуватись 💩 мовою!
І яка ви взагалі українська компанія?

Компанія RevJet запропонувала роботу в їхньому проекті, але я в результаті відхилив їхню пропозицію з двох причин:
1) У компанії досі працюють співробітники з рф. І це на 14(!) місяць повномасштабного вторгнення.
2) У компанії багато співробітників із України. Проте RevJet ні на своєму сайті, ні в соцмережах ніяк не підтримала Україну, ніяк не висловила своє ставлення до війни. Як на мене, це неповага до своїх співробітників.

Ви вимагаєте наголосу за свою нікчемну позицію. І ви її отримаєте!

Рекрутерка компанії відмовилась продовжувати спілкування з кандидатом, який відмовився переходити на російську для потенційного спілкування з командою. З комадою з України. Під час війни України з росією. Навіть враховуючи, що кандидату було ОК (і він це озвучив), якщо тіма буде спікуватись російською, а він українською. Це неприйнятно. Будь-яких інших причин завершувати спілкування з кандидатом не було. Цитую:
кандидат: «Якщо команда розумітиме мою українську, без проблем. Я з повагою ставлюся до мовного вибору людей.»
рекрутерка: «Вони звикли спілкуватись російською...Виходить, що не зможемо продовжити спілкування по цій вакансії»
Це неприйнятно і не має існувати в нашій державі на даному історичному етапі її становлення. Ніхто не має вимагати від людини спілкування російською, коли це мова держави, яка стріляє по його будинку, тероризує населення його країни, вбиває і гвалтує його сусідів.
Якщо це не позиція компанії, а помилка конкретної людини, хотілось би почути офіційну позицію компанії і побачити реакцію на такий підхід.

Очень хорошая компания, в которую раньше брали только синьоров.
Высокие зарплаты и большие возможности для роста, как технического, так и карьерного.