15 грудня 2025 10:43

Olena Vasiukova, 2D Animator в RetroStyle Games

Вже більше ніж пів року працюю на позиції 2D Animator. Наразі — повністю на ремоуті, але залюбки час від часу навідуюсь в офіс, щоб побачитися з усіма)

Мені дуже подобається, як тут вибудувані процеси: швидка комунікація та постійна підтримка від PM (вони тут реально всі такі сонечки). Загалом менеджмент значно простіший і прозоріший, процеси зрозумілі та впорядковані — саме цього мені дуже не вистачало в попередній компанії.

Приємно, що сформувалася стала команда аніматорів: ми всі тісно спілкуємося, я отримую багато підтримки, а ще вечорами ми разом граємо в онлайн-ігри)

Окремо хочеться відзначити трансформацію програми менторства та підтримку від Lead-аніматорів. Зараз можна не просто порефлексувати щодо проєктів, а й суттєво прокачати свій скіл: детально розібрати анімації, зрозуміти, що саме можна покращити або ще більше оптимізувати ріг.

Для мене RSG — це місце постійного росту й розвитку. Проєкти різні й цікаві, а динаміка дуже висока: ти анімуєш ігри різних жанрів — від хорорів до аніме. Інколи протягом одного дня можна попрацювати одразу з кількома жанрами для різних проєктів, що дуже допомагає розвиватися в різних напрямках.

Наостанок додам, що я дуже тішуся тим, що стала частинкою великої команди RSG 💛