Не рекомендую вам витрачати час. Критерії підбору кандидата у вакансії в них вказані дуже нечітко.
Для РМ’а критерії описані доволі розмито, немає наголосу на визначні для них критерії, якими вони потім виправдовують відмову у просуванні далі.
Навіть виконавши тестове завдання правильно, вам скажуть що для них критичний фактичний досвід роботи з 2д/3д і їм насправді треба швидко брати людину з цими скілами.
Якщо для вас є визначні критерії відбору кандидатів, то не полініться їх вказати у вакансії і не марнуйте час людей які шукають собі роботу.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
РМ’и поза сфери геймдеву — не марнуйте свій час.
Родіон, вітаю!
Дякуємо за ваш відгук — ми цінуємо зворотний зв’язок і завжди прагнемо покращувати наші процеси.
На жаль, відбір на вакансію — це конкурс серед
Щодо вашого тестового завдання: завдання було виконано на достатньому рівні, але не можна сказати, що виконане «правильно», є багатсько аспектів на доопрацювання. Ми обговорювали фідбек на дзвінку, і продублюємо його на пошту, щоб ви мали змогу більш детально ознайомитися з зауваженнями.
Хочу підкреслити, що досвід роботи саме в геймдеві не є обов’язковою вимогою для успішного проходження відбору. Ми часто навчаємо РМів, навіть без досвіду менеджменту. Натомість для нас важливо, щоб кандидат був на одній хвилі з командою — дійсно горів геймдевом або 2D/3D артом. Тому наші критерії в вакансії описані цілком конкретно — ми не завищуємо вимоги.
Дуже шкода, що спілкування розцінюєте як марнування часу, сподіваємося все ж цей досвід буде корисним.
Дякуємо за вашу участь у відборі і бажаємо успіху в майбутніх професійних досягненнях!
Спочатку потрапила сюди на практику від коледжу
Мені дуже сподобався цей досвід, програма підібрана як на мене дуже вдало, ліди дуже чуйно відносилися до моїх запитань, я дізналася багато нового. Дуже приємно, що до будь-яких питань так ставляться і розкажуть усе потрібне. Дуже комфортна атмосфера і колектив, приємно було поспілкуватися з людьми, які тут працюють, відчувається так, наче всі давні друзі, а це насправді створює настрій. Для мене це було щось нове, адже працюю я загалом на фрілансі, цікаво було побачити, як люди працюють в геймдеві і як ця система працює ізсередини. Після практики вирішила доєднатися і зараз проходжу стажування, все залишилося так само, як і на практиці, допомагають з будь-якими питаннями, які виникають, працювати приємно :)
Компанія не заслуговував вашого часу. Краще надішліть зайвих 10 св. Але не згоджуйтеся на тз цієї компанії. Якщо хочете детальніше дізнатися враження ввід цієї компанії знайдіть мене в інстаграм чи артстейшн. Andrii Tsymbalista.
Андрію, дуже цінуємо що ви пам’ятаєте про нас хоча спілкувалися з нашим рекрутером ще у 2023 році.
З вашого коментаря не зовсім зрозуміло які саме претензії ви маєте до нашого тестового завдання, окрім того що це «однакове завдання для всіх» (як інакше?), але ми в цілому проаналізували спілкування.
Ви отримали тест після знайомства з рекрутером, на жаль, вашого рівня для роботи в нашій команді виявилося недостатьо, так трапляєтся. Ви отримали фідбек та роботи які виклали у портфоліо, ситуація Win-Win (до речі, тестові завдання зазвичай підписуються для якої студії робляться, бо ідея належить команді).
Ми не проводили з вами співбесіду, але поштою контактував наш рекрутер, який дійсно на той час був російськовоним українцем. Наразі уся комунікація з рекрутером проводится виключно українською мовою, тому не потрібно, будь-ласка, вводити в оману людей неактуальною інформацією.
Хоч колега з нами більше не працює, але на майбутнє раджу у таких ситуаціях одразу говорити рекрутеру, що для вас щось дискомфортно у спілкуванні — впевнена, до вас дослухаються одразу, а не через рік )
І, будь-ласка, припиніть піарити свої соц. мережі таким огидним методом.
Якщо у вас залишитися якісь запитання або непроговорені образи — можете зв’язатися з нами поштою. Всього найкращого.
Погане відношення. Рекрутер навіть післ тривалої розмови спілкується російською. Принципово не переходить на мову навіть коли кандидат спілкується Українською. + тз однакові і вони просять зробити всіх підряд тз. Для кандидатів рекомендую проходити мимо цю компанію!!!! Це даремні витрата часу
Відгукнулася на вакансію Middle+ 3D Artist, мені відповіла рекрутерка, спочатку все йшло добре, стандартні питання. Потім у мене спитали вік, «щоб внести цю інформацію в базу». Мені це зразу здалося дивним: чому б заодно тоді не спитати про орієнтацію чи віросповідання))
А далі я побачила тестове... РОСІЙСЬКОЮ мовою... в якому треба було зробити 8(!) 3D моделей. Та, деякі з них доволі простенькі, але в цілому там роботи днів на 10. Ще жодного разу я не бачила тестові більше, ніж на 2 моделі, адже цього більше, ніж достатньо, щоб оцінити скіл. Ці 10 днів вам, звісно, ніхто не оплатить, «так як це не є реальною робочою таскою і надалі не можливе використання отриманого матеріалу в комерційних цілях». Тобто ви маєте кинути фріланс чи основну роботу, попрацювати 2 тижні на них безкоштовно, а вони ще подумають, брати вас чи ні.
Загалом виглядає так, що вони набирають молодих спеціалістів, яким важливо знайти хоч якусь роботу (можливо тому й питають про вік). І цим тестовим скоріше зʼясовують не рівень скіла, а рівень відчаю кандидата, користуючись складною ситуацією на ринку.
Тож якщо вам все одно, куди йти працювати, і є вільний час, можливо вам цей варіант дійсно підійде.
Марія, доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми думками.
Мені шкода, що після нашого з вами спілкування залишились непорозуміння, адже у особистому листуванні, мені здалось, я відповіла на всі ваші питання (частину з яких ви повторно продублювали тут).
У випадку, якщо все ж таки якісь питання вас бентежили, ви могли не чекати та не витрачати 3 тижні на написання відгуку, а звернутись напряму до мене) Я б з задоволенням поновила з вами спілкування та надала інформацію по всім моментам, що для вас залишились незрозумілими.
Внесу деякі роз’яснення щодо вказаних вами моментів:
1. Питання про вік: запитуючи вік кандидата, ми не маємо на меті дискримінацію чи упереджене ставлення, а лише дотримуємося стандартних процедур для нашої бази даних. Як я вам і відповіла, зазвичай такі дані допомагають робити нашу внутрішню рекрутерську аналітику. Також я вас сповістила, що якщо не бажаєте ділитись такою інформацією це не проблема, ми можемо рухатись далі і без неї.
2. Мова тестового завдання: ми визнаємо, що ще не встигли дістатись до всіх наших матеріалів, документацій і ви отримали стару версію, але майже всі тестові вже перекладені на українську, тож middle test task теж має переклад та був наданий вам на наступний день.
3. Обсяг тестового завдання: ми дійсно маємо 3 різні таски, через що тз може виглядати об’ємним. Нашою метою було і буде оцінити різні аспекти навичок кандидата, так як наша команда по більшій частині складається з дженералістів. Але ми завжди відкриті до обговорень з кандидатами і в деяких випадках можемо зменшити обсяг, якщо досвід та портфоліо дозволяють це.
Дякуємо за ваш час та бажаємо успіхів!
Ми відкриті до покращень, тож у будь-якому разі вдячні за відгук)
Всем привет)
Работаю в Ретро уже 5 лет и 8 месяцев. В данный момент на позиции 2d lead artist. Все эти годы компания активно развивалась и менялась в лучшую сторону, и я вместе с ней)
Считаю очень важным сказать, что если вы готовы работать, Ретро всегда ответит взаимностью.
Здесь есть отличные возможности как для профессионального, так и карьерного роста.
Из того, что я нашла здесь для себя (и считаю это очень важным):
-понимание и поддержка со стороны коллектива
-возможности для получения новых знаний
-интересные и творческие задания, каждое из которых вызывает у меня личную заинтересованность
-отличные условия работы (особое спасибо за быстрое решение проблем во время блэкаутов)
-оплачиваемые больничные
-возможность взять небольшую паузу, если ты чувствуешь , что выгорел (как для художника, для меня это иногда необходимость)
-дружный коллектив (не хочу разбрасываться словом «семья», но ребята, с которыми я работаю-намного больше, чем просто сотрудники)
-заинтересованность компании в вашем росте как личности (здесь будут только рады, если вы решите пойти в автошколу/на курсы по психологии/танцы и пойдут вам на встречу, если нужно будет выделить на это время/подвигать график)
Резюмируя все вышесказанное, скажу, что безумно рада работать в РСГ, где каждый день-это новое приключение, благодаря которому за (почти) 6 лет моя любовь к геймдеву стала только сильнее)
Работаю в компании уже
Из очевидных плюсов (для меня):
1.) Гибкая система управления. Если работаешь уже некоторое время в promo/marketing/sales отделах — со временем получишь возможность самому формировать себе план на 3 месяца, или как минимум существенно влиять на него (до этого не встречал такого ни в одной компании)
2.) Круто что есть офис со всякими плюшками, и видно что компания старается сделать многое, чтобы в него ходили.
3.) Вытекает из гибкой системы управления — если ты инициативный и проявляешь себя, со временем сможешь брать на себя столько ответственности и интересных проектов, сколько сможешь «проглотить» :)
4.) Получаете полезный опыт, и растете как специалист в своей сфере.
Из минусов (хотя для меня это плюс):
1.) Большая нагрузка. Без дела вы тут точно не останетесь. Весь прогресс выписывается, вам регулярно будут давать фидбек и обратную связь — советую относиться к этому как к полезному опыту, в основном принцип компании следующий: взять джуна, и сделать из него железного человека.
2.) Немного «разряженный» коллектив — помню как на прошлой работе регулярно ходил с коллегами по всяким барам/рестикам — лично у меня в RetroStyle Games такое бывает только на корпоративных ивентах.
Много ребят довольно закрыты для общения (думаю, связано со спецификой работы, игровые художники, все дела)
Всім привіт!
Таки вирішила додати відгук, хоча довго думала чи варто
Я проходила співбесіду на позицію рекрутер
Дуже довго йшла коммунікація, було тестове, на яке я витратила не мало часу, далі ще співбесіда, де мені сказали що одна з політик компанії — це розмовляти на руснявій мові, бо багато хто так робить там (цього я взагалі не зрозуміла)
Потім сказали що треба почекати ще трохи, поки всі рекрутери пройдуть співбесіди, і тоді СЕО буде всіх в один день співбесідувати і обирати
Тож сам процесс тривав місяць, і звісно що я встигла прийняти інший оффер
Тестове на руснявій також, невже не було часу за стільки місяців війни перекласти то все
Але загальне враження наче люди користуються ситуацією на ринку і перебирають рекрутерів місяцями, будуючи очікування як хочуть
Я не звикла писати відгуки, бо сама рекрутер і знаю як це неприємно коли помилку можуть висвітлити в відгуках, хоча можна було б в особисті.
Але тут це була лажа по всім фронтам, і навіть якби я не отримала оффер від іншої компанії — сюди я б не рекомендувала йти нікому
Доброго дня, Маріє!
Мене звати Дана, HR компанії і саме я спілкувалась з вами по вакансії Рекрутера.
Насправді досить здивована побачивши такий відгук від вас, через три місці з нашого спілкування, яке тим більше закінчилось на хорошій ноті.
Можливо за цей період частина інформації переплуталась, тому з радістю роз’ясню декілька пунктів з вашого коментаря, щоб не залишалось непорозумінь та не формувався неправильний імідж для компанії через міскомунікацію.
1) російська мова як частина політики компанії — категорично невірне твердження. Яку мову використовувати з колегами ми залишали на вибір кожного як до війни, так і по сьогодні. Такий пункт в політиках компанії тим більше не обговорювався і ніде не висвітлювався. Єдине де була російська — тестове, тут наступний пункт 2.
2)Тестове було створене в довоєнний час нашими російськомовними колегами.
Всі наші вакансії, нові тестові завдання, комунікації на пошті (як було і у вашому випадку) зараз ведуться українською. В нас багато вакансій, правки всіх автоматизацій і перекладів — займають багато часу, проте ми вже запустили цей процес в 2023, та будемо продовжувати в 2024 році. Проте так, не все одразу, адже є пріоритети вище — уникнення загрози скорочень, забезпечення співробітників стабільною нагрузкою, а українців — робочими місцями у важкий час.
3) Тривала комунікація — так, наша комунікація може займати такий термін, проте ми про це відкрито говоримо і підтримуємо зв’язок з кандидатами в цей період. Ми не користуємось ситуацією на ринку, такий термін відбору для нас звичний. Це пов’язано лише з внутрішнями процесами апруву + ми справді ретельно підбираємо членів нашої команди не тільки по хард, але й по софт скілах, це логічний вибір, якщо хочеться побудувати дійсно приємний колектив приємних людей :)
Тому особисто я впевнено не погоджуюсь з твердженням, що це ’’лажа по всіх фронтах’’.
Так, ви прийняли інший оффер, але ми ж гарно зафіналили з вами на взаємних подяках та приємних побажаннях один одному. А ми весь період були на контакті і не зникали як іноді буває з іншими компаніями :)
Надіюсь ваші наступні фідбеки іншим компаніям будуть вчасними та без непорозумінь.
За даний відгук в будь-якому випадку вдячні, будемо покращуватись :)
Привіт!
Вже більш ніж 1,5 роки працюю в RetroStyle Games на посаді 2D artist, та хочу трохи поділитися враженнями.
Це моя перша робота у геймдеві і я дуже радію , що потрапила саме у аутсорс компанію.
Великим + для мене стали різноманітні проекти , змога спробувати себе у різноманітних стилях , оскільки я тільки почала свій шлях у цьому напрямку і ще не впевнена ,чим саме хочу займатися.
+Компанія зі свого боку дає гарний буст для розвитку.
+Чудова команда. Люди які залюбки діляться своїм досвідом. Перші пів року працювала віддалено ,що було комфортно і звично для мене. З початком блекаутів , компанія швидко вирішила питання ,запросила до офісу. Неочікувано для себе , мені дуже сподобалось❤️ Саме в оточенні людей почала швидко вчитись.
+ 2 гарних офіса , комфортні робочі місця , смаколики за побажаннями, зони відпочинку під кожен настрій.
+ або — кому як ) велика нагрузка , нудьгувати не доведеться. Для мене це більш + бути усюди , тестувати себе на швидкість та увагу)
Рада бути частинкою команди RSG ❤️
Привіт!
З RetroStyle Games я трохи більше місяця і хотіла б поділитися своїми враженнями.
Прийшла я у компанію, прийнявши рішення спробувати себе у геймдеві — ігри завжди були моїм хоббі, тому поєднання професії з тим, що тебе захоплює, було дуже привабливою можливістю.
Перше, що хочу відмітити — різноманітність задач. Тут немає іншого варіанту, окрім постійної прокачки — пул завдань широкий, і, що головне, тебе готові підтримати і допомогти, якщо ж чимось стикаєшся вперше. Нудьгувати точно не будете)
Неможливо не відмітити колектив. Команда ретростайлу мене зачепили ще на моменті початкового спілкування — легка комунікація, де ти одразу почуваєш себе так, начебто знаєш цих людей вже дуже довгий час. Кожний горить своєю справою, що також дуже заряджає. Всі відкриті, різносторонні — точно знайдете свій метч по інтересах.
Окремо хочу виділити свою команду — дівчата надають максимальну підтримку під час інтеграції, готові вислухати, підсаппортити у складних задачах. Однак підтримка це не єдине — ми багато сміємося, ділимося історіями з життя, своїми переживаннями, навіть тиша під час бурхливої роботи комфортна. Це дещо більше, аніж колеги :)
Звісно, не можу не згадати за сучасний офіс з чілл зоною, куточком для інтровертів та повним забезпечення по техніці. Після робочого дня екран домашнього ноутбука здається якимось замаленьким 😅
Загалом, враження критично позитивні — дякую ретростайлу за його динаміку, виклики та за те, що зібрав таких крутих, талановитих та амбітних людей 💜
Всім привіт!)
Я технічний художник в компанії, працюю вже рівно 2 роки та 3 місяці, дуже полюбляю свою роботу і те, що тут сприяють твоєму розвитку в будь-який напрямок, достатньо проявити бажання, тому так і вийшло що коли в мене нестача навантаження, або роблю свої задачі швидше эстимованого часу, то розвиваюсь ще як системний геймдизайнер )
Тому коротко що хочу зазначити:
— Компанія дуже відкрито ставиться до твого розвитку, і коли є можливість то сприяє цьому
— Люди — постійно оточують дуже талановиті люди, які також є гарними експертами своєї справи, тому дуже часто дізнаюсь про щось нове, окрім цього це дозволяє самому розвиватись як експерт
— Комунікація та Атмосфера — завжди є з ким поспілкуватись, пожартувати, дізнатись новини, окрім цього є приємні сюрпризи на свята — декорування офісу в тематику свята, а також післяобіднє святкування, і це не рахуючи нетворкінги, на яких можна поспілкуватись з людьми з іншим власним досвідом)
— Обід — є дві кухні на вибір, а також дві зони відпочинку (одна з яких з колекцією настолок та плойкою), є турнік де можна розім’яти спину, а також настільний теніс. Печиво, чаї, кава, топінги, фрукти, солодощі доступні продовж дня )
— Фідбек — якщо тобі чогось не вистачає (по залізу або по периферії) питання швидко закриваються, це відноситься і до робочих моментів і робочих задач )
Окрім цього додам свої думки як технічний художник:
— Мені дуже подобається прибирати рутину, автоматизовувати задачі, поліпшувати софт, тому намагаюсь слідкувати за тим щоб художники (як 2д, так і 3д) максимально без монотонно працювали, забираючі технічні моменти на себе, і даючи поліпшені інструменти, головне звернутись )
— Відкритість компанії до нових інструментів, технологій і пайплайнів — теж плюс, часто виділяють час на ресерчі, що може поліпшить або прискорити роботу )
Як геймдизайнер, скажу що:
— Команда розробки дуже потужна, дуже замотивовані хлопці, з ними приємно як працювати так і тусуватись також =)
— Відсутній напрямок гіперкешу у власних проєктах (яким переповнений ринок), тому кожен проєкт є унікальним, що заставляє вивчати та розвиватись в різних сферах геймдизу (що для мене величезний плюс)
Ось і прийшов мій час написати відгук на роботу в компанії RSG де я пропрацював 2 роки і 1 місяць.
Працював на посаді 3д художника, також відповідав за монтаж та обробку відеоматеріалів.
Плюси:
— Зарплату платять завжди вчасно і в повному обсязі.
— Хороший офіс, якісні меблі та устаткування. Взимку минулого року купили генератор.
— Завжди є кава, різні чаї, солодощі і таке інше.
— Є куточок для відпочинку (диванчики, плойка і настільні ігри). Раніше був тенісний стіл, згодом його прибрали так як не вистачало місця.
Мінуси:
— Великий потік людей. За моїми підрахунками за два роки роботи 3D відділ змінив більше 20 людей (як тих що працюють в офісі, так і віддалених співробітників).
— Немає чіткого розподілу по задачам. Часто одну й ту саму задачу дають доробляти різним художниками жонглюючи тасками по декілька разів на день. Тільки починаєш робити щось одне як тебе перекидають на геть інше.
— Багато чатів де щодня (двічі на день) треба відписувати свій прогрес по усім задачам над якими зараз працюєш. Створює додаткове навантаження — зазвичай не виправдане.
— Якщо проживаєш в Києві то робота тільки в офісі.
Підсумовуючи вище написане маю визнати що RSG має чимало як позитивних так і негативних сторін. Це не велика аутсорс компанія яка поки що не змогла повністю реалізувати свій потенціал.
Мені довелося там попрацювати з багатьма дійсно талановитими людьми які люблять свою справу і працюють на всі 200, а саме: Вероніка, Богдан, Андрій, ще одна Вероніка, Богдана, Марія, і ще одна Вероніка, Христина, Єлизавета, ще один Андрій, Ярослав, Тарас, Міраліса, Катерина, Дарина, Софія, Володимир, і всі всі кого забув тут записати:) Всім дякую!
Сподіваюся мій відгук був корисним, і допоможе надалі розвиватися компанії RSG максимально ефективно!
Йде вже мій дев’ятий місяць у RetroStyle Games на посаді Бізнес Девелопмент Менеджера, і з упевненістю можу сказати, що це місце, де кожен день приносить нові знання та досвід.
Тут панує справжній командний дух та принаймні нашому відділу надана широка свобода дій у всьому. У компанії регулярно організовуються івенти, які сприяють тімбілдінгу та дозволяють якісно проводити час з колегами з інших відділів)
Щодо зручностей для роботи, вони повністю відповідають моїм очікуванням, створюючи комфортні умови для щоденних задач. Неймовірно вдячний за можливості та перспективи, які відкриваються тут кожного дня!
Друзі, привіт!
Працюю в компанії технічною художницею вже більш як пів року і з кожним днем люблю свою роботу більше:
— перш за все — це неперевршений колектив, що складається з професіоналів своєї справи і (найважливіше) приємних і драйвових людей з якими хочеться проводити час і поза роботою, я щиро люблю цих людей :)
— є усі можливості для професійного зростання і повна підтримка колег та керівництва в усіх питаннях
— в нас часто влаштовуються різноманітні нетворкінг-заходи де можна розширити своє коло корисних знайомств та перейняти досвід індустрії (і поділитися ним теж)
— зручний і сучасний офіс (вже двоповерховий!) біля метро + потужні компʼютери з усім необхідним софтом для комфортної роботи
— навантаження велике, але завдання максимально різноманітні — можна спробувати себе в багатьох напрямках — для мене безперечний плюс
За час роботи я дуже сильно прокачала свої скіли і працюю з напрямками які мені справді цікаві, навіть поза контекстом тех-арта — тут справді дають можливість проявити себе. Дуже вдячна RSG за наші пів року разом і з нетерпінням очікую того, що чекаю нас попереду ❤️
Я працюю в RetroStyle Games вже п’ятий місяць і хочу з упевненістю сказати, що це одне з найкращих місць, де я коли-небудь працювала.
Тут панує дружня та підтримуюча атмосфера, де кожен поважає один одного і готовий допомогти у будь-якій ситуації. Колектив складається з професіоналів своєї справи, які постійно розвиваються та вдосконалюють свої навички. Працюючи в такому колективі в мене зв’являється мотивація, натхнення та задоволення від своєї діяльності.
Я щиро вдячна RetroStyle Games за надані мені можливості та перспективи, а також за те, що я відчуваю себе частиною цієї чудової команди.
Жахливий хайрінг процесс:
— дуже довгі відповіді по імейл
— присилать явно застаріле тестове, в якому інформація піддається трактовці, а оцінка тестового виходить з того чи правильно ти розгадав чужі чернетки, при цьому який сенс в цьому тестовому не може пояснити сам hr (бо в реальній робочий ситуації, все можно прояснити з кліетом, тімою, іншими менеджерами, то навіщо розгадувати, погано складені загадки?) чи може hr не хоче витрачати свій драгоцінний час на пояснення, це вже демонструє відношення до кандидата .
Сергій, добрий день!
Дякуємо за зворотній зв’язок.
Шкода, що у вас склався недостатньо позитивний досвід комунікації з нашою командою та виконання тестового завдання.
Процес первинного письмового інтерв’ю, перевірки тестових завдань вимагає часу, це реально активна комунікація з кандидатами, яких на позицію PM дуже багато. Ми отримуємо великий обсяг листів та тестових, але намагаємося надавати зворотній зв’язок протягом
Наш PM тест справді існує вже не перший рік, але застарілим його аж ніяк не назвемо :)
Таблиці, які наведені у тестовому завданні не показують реальні сучасні інструменти, які ми застосовуємо у роботі. Але це і не є нашою метою, оскільки сам тест направлений на перевірку вміння систематизувати інформацію, компонувати її та презентувати у зручному вигляді (як для команди, так і для замовників).
Ніяких загадок — всередині тесту вже є все, що необхідно для виконання і уточнень з боку команди це не потребує.
Потрібні лише розуміння базових принципів роботи PM (для підрахунків у 1 завданні), гарна англійська та трішки розвинена надивленність на ігровий арт (2 і 3 завдання).
І найголовніше — увага до деталей.
Ми цінуємо кожного кандидата і у разі невдачі ми завжди надаємо більш розгорнутий фідбек та правильні відповіді, щоб була змога проаналізувати помилки.
Якщо залишилися ще якісь конкретні запитання після ознайомлення — будемо раді обговорити їх.
Бажаємо вам успіхів у кар’єрному зростанні та знайти команду мрії в якій буде комфортно працювати💜
Привіт! Вже майже
Щоб сильно не повторюватись напишу коротенько:
— Приємний колектив, всі дуже різні, але з пломенистими очима і роблять крутий арт на результат. Більш того — завжди підтримають, поділяться досвідом.
— Компанія сприяє твоєму розвитку, але все працює при взаємності с:
— Завжди прагнемо покращитись та інтегрувати в робочі процеси новинки, щоб Work smart, not hard.
Наприклад створюємо власні тулзи автоматизацій, інтегруємо АІ, та багато іншого — ти не стоїш на місці, а йдеш в ногу з часом.
— Дуже заряджає створювати з командою нові проєкти, розробляти арт для зовсім нових ігор, бренйштормити нові пайплайни і рішення, та як результат бачити як лаунчаться створені вами ігри та розвиваються, розуміти що ти частинка чогось суперкрутого
Тут весело, динамічно та цікаво, тож Welcome!
П’ятий місяць вже пішов, як долучився до RSG (не віриться аж). По суті, це перше моє місце у складі повноцінної команди, як 2D аніматора. Поки віддалено але заїду, познайомимось поближче)) Я радий, що потрапив саме сюди)
Очікування виправдало на 200%. Період адаптації пройшов максимально комфортно. З лідами та ПМ швидко знайшли спільну мову. Атмосферка в робочих чатах ну дуже френдлі. За це окремий лайк)
Проекти та задачі різноманітні, а це великий плюс, особливо для мене, відносного новачка у сфері. Дякую, що дозволяєте помацати все і всюди)) Тематика арту, стилістика і т.д. все різне, унікальне. Дозволяє розвиватись у всі боки.
Графік комфортний. Зп — регулярні. Івенти вихідного дня присутні. Поки для щастя все маємо)
Я працюю в RetroStyle Games на позиції 2D Artist вже 7й місяць і хочу поділитися враженнями . Це мій перший досвід роботи в компанії і я рада ,що потрапила саме в RSG.
Тут дуже френдлі колектив , всьому навчать і допоможуть )Таски, які отримую , досить різноманітні ,за рахунок чого суттєво прокачався скіл.
Також велика перевага особисто для мене — робота в офісі ) Завдяки офісу ти швидше вчишся і маєш змогу взаємодіяти напряму з крутими спеціалістами.
В цілому, умовами в компанії більш, ніж задоволена.
RSG — ❤️
Хоть я не стала частью команды RetroStyle Games, столкнулась с непривычными для меня процессами уже на этапе общения с HR. Думаю об этом лучше знать до отклика на вакансию.
Во-первых, как мне объяснила HR, все административные позиции рассматривают только в офис. Я подавалась на BDM. Еще более странно то, что нет варианта приходить на живые встречи или выборочно пару дней — в офисе нужно быть постоянно. Не понимаю что такого в офисе. Мой предыдущий опыт был удаленным и на «рабочий процесс» это не влияло. Здесь вариант или жить рядом с офисом или тратить по два часа на дорогу — выбор за вами.
Во-вторых, у компании очень затянутый процесс найма. Сначала вам пишут именно на почту, а не в мессенджер — этого я не ожидала и чудом обнаружила письмо. Задают кучу вопросов, потом дают довольно объёмное тестовое задание. И на этом этапе вы можете ждать фидбек целую неделю!
Я считаю, что куда более эффективно было бы сразу созвониться и решить все вопросы вживую. Но в действительности до живого общения вы дойдете похоже только успешно выполнив тестовое задание.
Мне посчастливилось дойти до этапа звонка с HR, где получила развернутый фидбек по тесту. Честно, за процесс отбора общалась с двумя девушками HR и обе максимально открытые в коммуникации — это конечно плюс.
По итогу я приняла оффер другой компании, но возможно наши пути еще пересекутся.
Вікторія, привіт!
Дякую за зворотній зв’язок ^^
Так, ми справді зараз націлені на пошук класних фахівців, які готові працювати з нами в офісі та відкрито про це говоримо на початкових етапах спілкування :)
Все дуже просто — в офісі унікальна атмосфера та люди, які рухають компанію вперед. Ми віримо в випадкові інсайди і робимо все, щоб підтримувати комфортний робочий простір, який надихатиме на нові ідеї та розвиток ✨
Ми намагаємося зробити рекрутинговий процес комфортним та зручним, але в той же час не забуваємо і про його ефективність.
Наше завдання — знайти той самий пазлик у команду, людину, яка розділятиме наші цінності та запал 🥰
Як показує наш досвід, за допомогою одного короткого дзвінка це нереально.
Наразі наш рекрутинговий процес допомагає оцінити відразу soft та hard skills і насправді займає
Враховуючи колосальну кількість відгуків та тестових завдань — зараз нам дійсно потрібен певний час для того, щоб кожен претендент отримав якісний і розгорнутий фідбек. Нам дуже шкода, що деяким кандидатам доводиться очікувати фідбек трішки довше, але ми працюємо над оптимізацією цього процесу і завжди залишаємося на контакті 🙌
Дуже раді, що тобі вдалося знайти команду, яка максимально відповідає твоїм побажанням та цінностям :)
Якщо захочеш додатково щось обговорити — запрошуємо на каву до нас у гості 💜
Привет! Расскажу-ка об опыте работы в RetroStyle Games.
9 месяц я на должности Unity Developer, пора рожать и отзыв о замечательном сотрудничестве с компанией.
Местоположение.
Находится возле метро Почайна. Рядом и остановка городской электрички (советую, ты один и 5 мест пустых вокруг тебя, просто божественно). Присутствует удобная развязка по маршрутному такси.
Перечисленное выше обеспечивает удобное построение маршрута от дома к офису.
Первое впечатление.
При прохождение собеседования Вас встречает вежливый, добродушный и отзывчивый сотрудник HR отдела. Они у нас все такие (информация на правах рекламы).
Вам проводят небольшую экскурсию по офису, угощают чаем, кофем, сладеньким — приятно начало знакомства.
При самом собеседовании присутствует СЕО. CEO (Chief Executive Officer), а не SEO ( Search Engine Optimization) — непонимания данного момента добавило пикантно-забавные моменты в мое собеседование. Будьте осведомлены заранее.
Само собеседование было приятным — легкий диалог, с возможностью узнать друг друга получше.
Только после 3 месяцев работы я узнал об разделении на soft и hard skills. Иногда незнание делает собеседования проще.
Рабочее место.
Ну тут полный фарш. Любой момент по обустройству рабочего места поддерживается на высшем уровне.
Атмосфера и коллектив.
Одна из вещей, которая мотивирует приходить на работу даже при плохом расположении духа.
Полная поддержка HR и отдела бухгалтерии по возникающим вопросам — за это отдельная благодарность
Рабочий процесс.
Все сделано, так чтобы ты мог выполнять работу максимально автономно — для этого используется инструмент планирование, менеджмента задач, конвенции рабочей переписки.
Рост.
Твой рост как специалиста происходит по схеме «день за два».
Много вещей дают попробовать, много знаний получаешь в процессе.
Учишься у других и делись своим опытом.
Инициатива поощряется (но не надо забывать об ответственности инициатора).
Есть внутренние обучение. Для меня это клубничка на тортике «RetroStyle Games».
Будущее.
Наша команда RetroStyle Games продолжает свой путь к новым вершинам GameDev и наши пути, с твоим уважаемый читатель, могут пересекаться в будущем чему мы будем очень рады.
Приветствую!
Проработав тут почти 3 месяца с уверенностью могу сказать, что это просто лучшее место для работы. Основатели которые учавствуют в процессе работы и при этом готовы всегда подсказать в случае надобности, чилловая атмосфера и отличнейший коллектив который всегда готов выручить.
При работе здесь я действительно чувствую, что развиваюсь, а не просто загниваю и утопаю в рутине. Даже напряга как такового от работы нет, будто бы ты делаешь это не для кого-то, а для себя, вот правда. Из чего и выходит постоянное удовольствие от самого процесса.
Могу с уверенностью сказать, что это просто замечательное место для работы и развития личностных качеств, потому что тут дают возможность направлять свои силы на апгрейд самого себя.
RSG это та самая тёплая семья, где тебя всегда рады видеть и куда ты сам хочешь постоянно возвращаться <3
Привет! Делюсь приобретаемым опытом работы в RetroStyle на позиции Project Manager (2D\GD\DEV направлений).
Работаю в команде уже больше 2х лет и каждый день всегда не похож на предыдущий.
Немного о компании
— Это семейный формат, где опекаются состоянием сотрудников и поддерживают коммуникацию на всех уровнях.
Бонусом к этому идёт благосостояние офиса (офис, общение, тусовки) и олдейлонг смех, особенно в PMшной.
— Компания стартовала с маленького офиса, росла как 2 отдельных спейса 2D\3D, а сейчас имеет большой объеденённый офис на Почайной и это не предел.
— Сама команда также постоянно расширяется — пришлось подвинуть теннисный стол.
Но пока ещё большинство за олдами, которые у нас занимают в основном лид-позиции.
Рабочка
— В RSG хорошая перспектива для старта на любой должности.
Интеграция проходит под присмотром лидов и вниманием всей команды (PM\HR).
— Огромный спектр возможностей для развития в любом направлении.
Стартуя как PM арт-команды, легко можно развиться как PM 2D\3D\DEV\GD\SEO, в общем — потрогать всё!
Главное чтоб у вас хватило воображения для выгодного всем апа, а ресурсы компания предоставит.
— Рабочка в RSG это ежедневная новизна и много запросов.
Каждый из которых требует индивидуальной обработки и решений двигающих вперёд.
Люди
RSG всегда ищет и собирает вокруг себя людей с горящими глазами.
Главное для каждого члена команды — рвение и развитие, что очень стимулирует в рамках здоровой конкуренции.
Как сказал наш DEV:
«Я в жизни много говорю, но тут у меня даже не получается слова вставить — каждый рвётся что-то сказать и сделать».
С:
Хочу поділитися своїми враженнями про роботу в RSG.
З першого дня тут я відчуваю себе частиною великої та дружньої команди. Ми всі разом створюємо особливу атмосферу, яка надихає та мотивує. Тут завжди є цікаві проекти, нові виклики та можливості для самореалізації, усi готові підтримати один одного, поділитися знаннями та досвідом.
Це те місце, де я відчуваю себе цінним спецiалiстом, та знаю, що мiй вклад має сенс.
Також, завдяки роботі в RSG, я зустріла багато чудових людей, з якими приємно не тiльки працювати, але й проводити час поза роботою ^_^
Уся ця сукупність — чудова атмосфера, цiкавi професійні виклики та дружні відносини — складаються у дійсно неймовірний досвід.
Привітики!
Осінню вже буду святкувати 2 роки роботи HR-ом в RSG і хочу поділитися враженнями^^
Як HR, перше, про що хочеться сказати — це коллектив, який за цей час став мені справжньої сім’єю. Кожен учасник команди по своєму цікава унікальна особистість, але разом в комбінації це створює ідеальну еко-системку кльових, креативних та цілеспрямованих людей, яких об’єднує любов до ігор і всієї geek культури в цілому.
Це те, що зачарувало мене в них ще з першого дня і продовжує до сьогодні :)
Компанія відкрита до джунів, це була і моя ситуація, адже я прийшла в компанію без HR досвіду чи курсів, але з великим бажанням і інтересом. Мені дали величезну кількість знань, підтримували у будь якому розвитку і я дуже за це вдячна, бо в певній мірі компанія дала мені можливість в життєвих пошуках вперше нарешті знайти себе і зрозуміти, що це саме те, в чому я себе хочу бачити і в майбутньому.
Офіс класний, є настолки, плойка, багато жартів і обговорень новинок індустрії. По техніці завжди дбають про співробітників, апдейтять софт, забезпечують комфортне робоче місце і техніку.
З особливостей, про які ще хочу сказати — нагрузка, комусь може здатися забагато. Тут однозначно ніколи не знудишся, ти завжди зайнятий, що напряму дає великі можливості і для особистого росту, але лише для тих, хто готові вкладатися в нього, а не чілити ;)
Якщо підсумувати, я не просто задоволена роботою, я безмежно рада бути частиною цієї веселої та лампової сімейки. Кожен може знайти тут своє місце, розвиток і багато цікавих людей, які неодмінно стануть вам справжніми друзями, як в моєму випадку <3
Привет)
Я почти 3 месяца работаю в RSG проектным менеджером и хотела бы поделиться своими впечатлениями 😊
Сходу хочется выделить положительные стороны:
— коллектив. Ещё с этапа собеседования я поняла, что тут очень замечательный коллектив, все вежливые и дружелюбные — и помогут, и направят, если нужно 😉
— сам процесс работы. Всегда честно ясно что ты должен делать и для чего, к тому же все задания до жути интересные.
— офис. Сразу бросается в глаза, что тут все сделано для людей, которые тут работают.
Я с радостью могу сказать, что мне очень нравится тут работать и что я довольна компанией на 10/10 ♥️
Привіт!
Працюю в RSG на посаді Office Manager близько двох місяців, та хочу поділитись враженнями:
Вже на етапі першої онлайн розмови с HR стало зрозуміло, що тут буде круто. Весь процес найму (онлайн скринінг та дві співбесіди у офісі) пройшов легко та без напруги.
За час роботи визначила для себе переваги компанії:
— Просто вау колектив — з кожним приємно спілкуватись, всі відкриті та позитивні
— Гнучкий та зрозумілий підхід до виконання задач
— Повне забезпечення усім необхідним для роботи
— Чітко поставленні задачі та швидкий фідбек
Сподіваюсь, що з часом цей перелік буде тільки рости, та на даному етапі я повністю задоволена. Тверда 5/5❤️
Привет всем)
Делюсь своим опытом работы в RSG
Буду честен и скажу, что такое правильное взаимодействие в команде не часто встретишь, таких «заряженных» людей.
С положительных моментов могу выделить:
— Коммуникация в команде — она всегда открытая и прозрачная. Сообщения всегда ясны и понятны, и я ценю открытость и готовность поделиться своим мнением.
— СЕО всегда на связи и включается, когда это реально необходимо
— С ребятами приятно работать, а ещё приятнее отдыхать. Достаточно часто выбираемся вместе на пятничные посиделки в бар или прям в офисе можем устроить тусовку.
— Так как я «человек оркестр» и мне нравится быть задействованным во многих процессах — рад что меня ценят не только как технического рекрутера, но и дают возможность участвовать в задачках других отделов, где пригодиться моя техническая экспертиза.
Працюю у компанії RetroStyle Games вже майже рік, на позиції Дата Аналітика
Процес найму відбувався послідовно та на високому рівні, після тестового дають гарний фідбек. Інтеграція також пройшла добре, показали і розказали що та де знаходиться у офісі, до речі до нього треба обов’язково ходити. HR завжди на зв’язку, після першого робочого дня та за тиждень, спілкуються 1 на 1 про враження від роботи.
Також дають можливість для професійного розвитку, проходити курси та корисні статті / відео.
Сама компанія не стоїть на місці та шукає можливості для розширення і покращення. Тому відкрито багато вакансій та у офісі часто видно нові обличчя.
Пост от бывшего сотрудника)
RSG стала компанией, где я открыл для себя путь ПМ-а в геймдеве. Здесь я проработал почти год и могу сказать, что это был прекрасный опыт и неповторимая команда по которой я буду ещё долго скучать.
Из позитивных моментов в компании выделю:
+ Прекрасные ребятки, очень приятно работать и коммуницировать как с админкой, так и с художниками и лидами. С последними всегда был рад возможности поговорить на обеде про разные интересные технические штуки да и просто за жизнь)
+ Сложный, но интересный онбординг — спасибо Вероничке, которая за ручку знакомила со всеми процессами и читала первые тз ❤️
+ Много интерактивов от компании — как пятничные вечерние посиделки, так 1×1, где будут рады выслушать твои ощущения от работы, дать фидбек и подсобить с интересными курсами
+ Нужно таскать попу до офиса — для кого-то это может быть минусом, для кого-то плюсом
Минусы:
— Бывали оверхеды из-за большой нагрузки (не знаю как сейчас)
Почти год работаю в RSG и впервые могу сказать, что я действительно люблю свою работу.
RSG — это команда, в которой с каждым днём ты начинаешь верить, что свернуть горы это не только фразеологизм.
Очень крутая атмосфера, которая стимулирует тебя развиваться как специалиста и как человека в целом. Даже если не хватает опыта в каких-либо вопросах, каждый из ребят всегда готов тебе помочь, без каких-либо осуждений или косых взглядов.
Если случается какая-то проблема в жизни или на работе, RSG-шники как мушкетёры, один за всех и все за одного, что на самом деле очень ценно в такие времена. Это же касается и офиса, в котором всё стараются делать по высшему разряду (компы, аккумуляторы, генераторы, Starlink, косметические улучшения и.т.д)
В общем и целом, если вы ищите хорошую компанию с классным коллективом и интересными проектами — Welcome в RSG!
Работаю уже два месяца, делюсь впечатлениями.
Это моя первая полнценная работа, по этому очнеь трудно с чем то сравнивать, но впечатления крайне приятные.
В первую очередь хочется отметить колектив — это действительно ААА(как батарейки и/или игры) люди с которыми приятно работать.
Общая атмосфера в офисе не дает забыть что ты занимаешься чем то действительно крутым. Космический уровень организации всего (от сообщений в чатике до корпоративов) и крайне профессиональный подход к вещам. В кратце — в РГС круто, 10/10)
P.S
Еще и подгоны на корпоративах крутые, говорят какой то новенький биздев то даже нинтендо свич выиграл.
Работаю в этой компании около 10 месяцев на позиции PMа, и мне бы хотелось поделиться своими впечатлениями:
— есть возможность начать свой путь в геймдеве с 0, как это вышло у меня
ранее работала в рекламе и была довольно далека от игровой 2D и 3D графики, но эти пробелы быстро восполнились на практике, ребята готовы обучать всем процессам
— в коллективе очень приятная дружеская атмосфера, приветствуется обратная связь и ты всегда будешь услышан
— много разнообразных проектов, постоянно развиваешь свои скилы и пробуешь разные пайплайны работы
— конструктив во взаимодействиях
работа в первую очередь командная, тебя поддержат, направят и дадут адекватный фидбек
— в офис хочется приходить, он удобный и уютный, на перерыве можно сыграть в настолки/приставку или отдохнуть на диванчиках, кофе/печеньки прилагаются
— опять про коллектив) эти лица хочется видеть не только 5/2, а и на выходных🙃
совместно выбираемся посидеть в баре, ребята рубятся в D&D
все очень разносторонние и с разнообразными увлечениями, так что тут можно найти друга по интересам
Как возможный минус новичкам может показаться сложным период интеграции
Нужно будет усвоить много новой информации, в основном на практике что очень ускоряет обучение
Я искренне получаю удовольствие от своей работы и того, что выходит из-под легкой руки нашей команды, вижу потенциал в развитии личном и компании, что никогда не стоит на месте
Всех ребят из RSG целую в носики, вы лучшие❤️
Працюю тут вже більше двох років,
Та хочу поділитись своїми враженнями,
на думку мені спадають тільки слова вдячності, це моя перша ігрова компанія, і я прийшла сюди джуном без досвіду, але з великим бажанням працювати й розвиватися, й саме тут дали такий шанс.
Я вдячна своїм лідам за підтримку й допомогу, завдяки ним мої скіли дуже швидко виросли 🥰
Це компанія де можна з нуля стати крутим професіоналом,
де ти можеш сказати свою думку і тебе почують,
де ти можеш знайти класних друзів,
І де ти можеш просто насолодитися роботою й атмосферою офісу
RSG — це колектив, який є водночас сім’єю❤️
Работаю HR в RSG 1.5 месяца, мой период интеграции уже прошёл и захотелось поделиться своими впечатлениями)
С самого первого касания, ответа на моё резюме, тестового, собеседования случился match, то как построены процессы в рекрутинге меня впечатлило, все этапы проходили максимально профессионально, но при этом у ребят получалось сохранить заданный ими ещё в вакансии tone of voice: дружелюбное, искреннее общение, которое помогает кандидату расслабиться, всё проходило очень легко и непринужденно ❤️
Плюсы для меня это:
1. Люди)) Абсолютно все излучают вот те ценности, которые я увидела в ребятах на собеседовании. Полное ощущение,что ты работаешь в компании друзей.
2. Процессы) Для меня, как HR супер важно, что в компании работают фундаментальные вещи, такие как адаптация сотрудника, период интеграции, фидбеки, one to one. Мне всегда уделялось столько внимания и помощи, сколько требовалось на первых этапах.
3. Офис)) Здесь всё сделано с заботой о людях. Техника, кухня, вкусняшки, чистота, игровая зона, где я наконец-то смогла поиграть в MK 11, настольные игры, теннис))
Самая большая радость, как для рекрутера, это то, что общаясь с кандидатами и рассказывая, как у нас круто, я говорю это искренне от души, а не по скрипту или просьбе руководства.
Я рада быть частью такой потрясающей команды, спасибо каждому из RSG😊