Reply.io

Київ, Дніпро, Торонто (Канада)

22 лютого 2023 14:35

Illia Stolbetskyi, Database Administrator в Reply.io

Мені дуже подобається працювати в компанії Reply. Я ціную можливість мати гнучкий графік роботи, що дозволяє мені ефективно працювати та мати достатньо часу для сім’ї та інших особистих потреб. Крім того, відмінний онбординг та надання всіх необхідних ресурсів допомогли мені швидко адаптуватися та розпочати ефективну роботу.

У компанії Reply я також ціную те, що вони піклуються про те, щоб я розвивався як професіонал. Вони регулярно надають мені конструктивний фідбек по моїй роботі, що допомагає мені зрозуміти свої сильні та слабкі сторони та покращуватися. Це важливо для мого професійного зростання та розвитку.

Крім того, якість та оновленість технологій, які використовує компанія Reply, завжди вражає мене. Вони прагнуть впроваджувати нові технології та ідеї, що дає мені можливість працювати з новітнім програмним забезпеченням. Це дозволяє мені розвиватися та залишатися впевненим в тому, що моя робота відповідає найвищим стандартам.

Загалом, компанія Reply — це прекрасне місце для роботи, де я можу зростати як професіонал та допомагати розвивати світ технологій. Я дуже раджу цю компанію тим, хто шукає сучасне та інноваційне середовище для своєї роботи.

Підтримали:  Oleksandra S