8 травня 2023 15:56

Yuliia Tokarieva, Marketplace Specialist в Netpeak Agencies Group

Я подавалась на Стажування за напрямком Frontend у компанії Reenbit. Виконала тестове та відправила лист на пошту з лінками на роботу це було 15-03-23. Карина, від якої я те тестове отримала на e-mail, більше на мої листи до сьогодні не відповіла. Також через тиждень питала про це через форму зворотнього зв’язку на сайті. Але я не отримала взагалі жодної відповіді аж до тепер. Я витратила свій час та зробила тестове а компанія навіть копіпастом нічого не відповіла. Такий був досвід з компанією...

Юлія, добрий день!

Щиро перепрошуємо за неприємну ситуацію, що сталась. Цього разу на стажування подалось в рази більше кандидатів, ніж ми могли очікувати.
Так як усі відгуки ми опрацьовуємо вручну, ми не можемо виключати людський фактор та механічну помилку, що могла статись під час опрацювання. Оскільки кількість місць на стажуванні була обмежена, ми оголосили про завершення набору на Доу ще 11 березня, тому що не мали можливості надати велику кількість місць та переглянути усі тисячі відгуків та тестових, що надійшли.

Приносимо вибачення за дискомфорт та дякуємо за ваш час! Розуміємо усю неприємність ситуації, що склалась. В будь-якому випадку я дякую Вам за коментар, це дозволить нам покращити процес на майбутнє! Успіхів Вам у пошуках!