18 березня 2022 18:49
Працював в Reenbit протягом року. Коли прийшов сюди, то був щиро вражений дружньою атмосферою компанії, адже всі завжди готові допомогти один одному. Також тут дуже гарно організована адмін частина компанії, з якими ти з легкістю спілкуєшся та отримуєш відповіді на питання, які тебе цікавлять. Це дуже приємне відчуття, коли ти можеш з легкістю написати СТО і отримати будь-яку технічну консультацію. HR відділ був другом протягом всього часу. Я з легкістю дійшов до технічної співбесіди і так само легко зміг увійти в процеси компанії. Оригінальні корпоративи та різні веселі дні народження на кухні — це було святом кожного дня! Навіть після того, як я залишив компанію, про мене не забували і питали, чи все гаразд. Дуже тішить таке ставлення!
Насправді, за цей час я дуже багато навчився і розвинувся до нового рівня, і цим я дуже пишаюся та завдячую моїм тіммейтам і компанії.
Я щиро дякую вам всім за це!)