21 лютого 2022 9:44

Taras Dzivik, .NET Developer

Проходив в компанії інтерв’ю.
Виглядає наче все не погано, цікаве тех-інтерв’ю, не стандартні питання, без непотрібної води і супер базових питань, що є однозначно плюсом.
Але в загальному, є кілька зауважень.
1. Прескрінінг спонтанно вирішили зробити телефоном в неділю (для мене це не критично, але комусь може бути не приємно).
2. Після технічного інтерв’ю, забули залишити хоча б якийсь фітбек...

Загальне враження про компанію: На фото виглядає наче дуже драйвова команда, щирі посмішки, але з іншого боку в процесі проходження етапів співбесід, настроях інтерв’юєрів, спілкування звучать нотки втоми і не похоже що всі такі ж щасливі як на фото. (Ось таке моє суб’єктивну відчуття, нічого особливого, звичайна аутсорс компанія)

Доброго дня, Тарасе! Відповідаю на Ваш коментар :) Ви відгукувались на стажування до нас в компанію. Кілька днів тому моя колега, яка займається стажуванням, надсилала Вам запит в Лінкедин на додавання разом з фідбеком. На жаль, він не був прийнятий. Вона сьогодні Вам його продублює. Нам було варто Вам написати одразу в кілька месенджерів, але просто зазвичай фідбеки доходили. Вибачте, що сталась така ситуація.

Щодо Вашого зауваження про дзвінок у вихідний день. У зв’язку з тим, що більшість спеціалістів, які відгукуються на стажування мають пари в університеті або ж основну роботу, то ми стараємось дзвонити ближче до вечора або ж у вихідні саме на прохання тих же стажерів, бо більшість не може говорити про це в робочий час :) Якщо будь-якому учаснику не комфортно говорити, то ми авжеж перетелефонуємо в той час, коли буде зручно кандидату :)

Щодо втоми — тут мені доволі важко щось прокоментувати, адже це виключно суб’єктивна думка кожного :)

В будь-якому випадку я перепрошую за незручності!