19 жовтня 2021 10:31
Reenbit — мій перший IT-дім, у якому я вже рік живу як Software Engineer.
— Потрапив сюди через програму стажування, на яку пройшов через тестове завдання, не маючи комерційного досвіду.
— Найбільше подобається — це керівництво: адекватні менеджери з більш ніж
— Компанія впевнено розвивається, тому поки не знайшов, що найбільше не подобається тут, та й не маю з чим порівняти.
— Є заняття з англійської мови.
— Друге, що найбільше подобається — це можливість фул-ремоуту. Взагалі, графік роботи доволі гнучкий, тож немає проблем з твоїми форс-мажорами чи відпустками.
— Офіс теж просторий, є кухня, чіл-зона.
— Також в компанії є майстерні фахівці на проєктах, які заміняють менторів — у них є чому повчитися.
— Роботи завжди вдосталь і вона не одноманітна, що найголовніше! Також тебе можуть перекидати на інший проєкт, що розвиває твоє вміння адаптуватися.
— Часті корпоративи, тімбілдінги, де компанія не дає загнутися працівникам в різних внутрішніх активностях. За це масний плюс.
— ЗП на старті стандартна, далі аналізують твою продуктивність, і разом із збільшенням досвіду росте і ЗП => зрозуміло і вчасно.
Що можна було б покращити?
Хотілося б частішого фідбеку по продуктивності, якихось додаткових завдань, не пов’язаних із проєктами.
Також класно було б розширити соцпакет: типу пейбек на спорт чи стоматолога. Думаю, це найближче майбутнє. :-)