12 жовтня 2021 13:12
Працюю на Reenbit вже майже два роки.
Це вже не перша моя ІТ-компанія, тож маю з чим порівнювати.
Отже, що я можу сказати.
По-перше, дуже подобається ставлення керівництва. Менеджери фірми поводяться як звичайні члени команди. Немає жодної зверхності. До тебе ставляться як до рівного.
Другий позитивний момент — відсутність бюрократії. Не треба самостійно перейматися якимось нетиповими для себе справами типу бухгалтерії. Є людина, яка тим займається, тому ти можеш зосередитися суто на своїй роботі.
Третє — активний спортивний рух. Маємо футбольну команду. Це дуже допомагає перемкнутися та відпочити. Але найголовніше, що це дозволяє колективу зблизитися. Будується справжня дружба.
Четверте — компанія всіляко розвиває працівників. Безкоштовні курси англійської, наприклад. Причому, реально цікаві.
П’яте. Прозорий підхід до збільшення зарплати. Хочеш отримувати більше? Тобі дають чіткий список критеріїв, які треба для цього підтягнути. Виконаєш — почнеш заробляти краще. Чесний та відкритий підхід.
Але не подумайте, що все ідеально. Так на роботі не буває xD.
Отже, недоліки.
Якісь зауваження проговорюються усно в процесі роботи. Це не фіксується. Мені ж більше подобається підхід, коли чітко дають зрозуміти, що треба підтягнути в soft skills. А коли це просто сказали у формі зауваження, то є велика імовірність, що воно забудеться, і людина продовжить припускатися тих самих помилок.
Я би хотів отримувати такий фідбек по собі на якомусь офіційному зібранні. Також хотілося б якихось невеликих іспитів, які показують, чи покращує людина свої навички.
Розумію, що це важко зробити на рівні малої компанії, адже це багатьох відлякує. Та хотілося б рухатися в цьому напрямку, бо такі моменти змушують вчитися та прогресувати.
А так, усе добре.