17 вересня 2021 15:19

Dmytro Shtympel', Reenbit

Я працюю у компанії Reenbit уже майже три роки.

Ще з 2014 року я навчався програмуванню та паралельно працював у одній IT компанії. Через два роки після цього, я вирішив змінити роботу. Розмістивши своє резюме у соціальних мережах та на сайтах пошуку роботи, мені написали з Reenbit.

Я прийшов на співбесіду, яка мене приємно здивувала своїми етапами відбору та запитаннями. На той момент компанія Reenbit лише починала свій розвиток, тому коли прийшов час обирати між компаніями, де працювати, мій вибір впав саме на Reenbit. Так, це було доволі ризиковано, але я вирішив відкрити нову сторінку у своєму професійному розвитку та скористався такою можливістю.

Якщо коротко, то Reenbit — це крутий колектив, доступ до різноманітних курсів для розвитку своїх знань та навичок, це актуальні та новітні технології (Azure), над якими ми з командою працюємо з задоволенням. Тут я відчуваю свою важливість у проекті, і це мені дуже подобається!

Зараз я виступаю Fullstack-ом та виконую деякі завдання DevOps. У компанії нас завжди мотивують до пізнання нового, надають ресурси для розвитку, що за досить короткий час допомагає вирости професійно.

Reenbit виділяється особливо дружнім колективом, стрімким розвитком компанії, частими корпоративами, розумінням всередині команди. Тут завжди діляться досвідом, допомагають новеньким влитись в колектив. Виплати завжди проводять вчасно, і крім того ми маємо гнучкий графік роботи.

Проекти над якими я працюю дуже цікаві та прогресивні, спрямовані на Європу. Я працюю back-end-ом на проекті в основному з Net Core проектами, проте інколи займаюсь задачами front-end на Angular так як мені це також цікаво. Ми підтримуємо гарні стосунки з нашим замовником, що поліпшує життя і нам і йому:) Всі задачі оптимізовані, динамічні та швидко вирішуються з такою командою.

Тому я думаю, що висновок тут очевидний — я ніскільки не жалію, що ризикнув тоді, тому що розвиватись у такій компанії це не тільки перспективно, але й дуже цікаво!