26 серпня 2021 13:36

Максим Синюк, Front-End Developer в Reenbit

Я працюю фронтенд-розробником у компанії Reenbit.

Потрапив сюди через інтерн. Одного дня побачив, що Reenbit набирає інтернів, і вирішив спробувати.

Відбір тривав три місяці. Ми працювали на невеликому проєкті, який придумали наші ментори.

Завдання були дуже цікавими. Ми мали вирішувати різноманітні проблемні кейси, які часто трапляються в реальному робочому процесі. Кожен інтерн мав пояснити як би повівся в такій ситуації.

Комунікація з менторами відбувалася щодня. У домовлений час ми зідзвонювались і вони перевіряли статус виконання завдання. Також раз на тиждень ментори дивилися наші роботи на Github, де попередньо створили сторінку нашого проєкту. Весь процес відбувався онлайн.

Між нами була наступна домовленість: якщо інтерн не може щось розв’язати за 3 години, і просто стоїть на місці без жодного прогресу, то треба писати менторам. Якщо така ситуація траплялася, то вони доволі швидко нам відповідали — десь протягом 10 хвилин.

Також кожному інтерну надали всі ресурси для розвитку. З самого початку ми двічі на тиждень мали уроки з англійської мови. А ще нам дали безкоштовні доступи до онлайн-курсів з більшості сучасних стек технологій.

Щодо спілкування з іншими інтернами, то воно було дуже добрим. Я переписувався з двома хлопцями, які разом зі мною пройшли на фінальну стадію. Не зважаючи на розуміння, що ми по суті є конкурентами, це ніяк не позначилося на наших відносинах. Тому я дуже зрадів, коли в кінці Reenbit працевлаштував усіх нас трьох.

Думаю, так сталося тому, що ми показали максимум і виконали проєкт на місяць раніше, ніж було заплановано. Усі ми відчували, що є вже готовими до справжньої роботи. Тим паче, в останній місяць інтерну ментори давали нам завдання з реального робочого проєкту, пов’язаного з застосунком для комунальних послуг.

Що цікаво, я вже більше року займаюся тим проєктом. Я на ньому дуже добре розвиваюся. Насамперед, підтягую навички комунікації та англійську, адже маю можливість спілкуватися з клієнтом напряму. Технічна сторона теж дуже цікава, постійно вчуся чомусь новому в цій галузі.

Також мені нещодавно передали ще один проєкт. Отож я можу тут постійно вдосконалюватися, змінювати свій майндсет та здобувати різноплановий досвід. Це класно, адже є ріст і розвиток.

Загалом, мені тут дуже подобається. Команда класна. В нас чудова дружня атмосфера. Ти можеш підійти до будь-кого в колективі й спитати, що хочеш. Ми підтримуємо дружні відносини й дуже добре знаємо одне одного. Не люблю пафосних слів, але це правда, що ми відчуваємо себе родиною.

Маю надію, я й далі тут розвиватимусь і ростиму. Дуже дякую команді за те, що вона мене прийняла й так добре до мене ставиться!

В таких умовах хочеться постійно вдосконалюватися й показувати свої найкращі вміння.

Підтримали:  Dmytro Shtympel'