26 лютого 2025 14:37
Redwerk це Red Flag на мапі ІТ-компаній. За 10 років роботи жодного разу не залишала відгук, але роблю це, бо сама хотіла б це побачити, щоб не витрачати свій час.
Щоб бути обʼєктивною, скажу, що для технічних спеціалістів це нормальна компанія, бо там мінімальне спілкування з фаундером.
Мінуси:
— Відношення фаундера до людей (за словами ейчарів, він вміє поважно говорити з клієнтами, але з командою він не хоче цим перейматись, бо ну же ж грошики платять)
— Фаундер, який «не вірить» у стратегію
— Горизонтальна структура. Красиво на папері, а по факту HRs, які замість турботи про співробітників, контролюють виконання цілей, пишуть про незакриті таски в джирі і контролюють логування годин
— Менеджерам не видають техніку
— Відсутність вимог до роботи, а потім критика — норма спілкування, обривчаста комунікація
— Плинність кадрів (за 7 місяців 2024 року з відділу маркетингу пішли або були звільнені 14 людей), за останніми даними там є лише 2 людини, що працювали довше ніж півроку
— Фаундер російськомовний і веде російськомовні сторінки
— Оплата середня по ринку, що з урахуванням вищесказаного теж мінус
Плюси:
— Команда
— Цікаві реалізовані проекти
Я бачила, що в цій компанії постійно відкриті вакансії, і зараз зрозуміло чому.