Вже майже два роки позитивного досвіду разом з Red Zebra.
Для мене з основних плюсів це те, що робочі процеси побудованi по-людськи, немає овертаймів, крутий та професійний колектив і що також важливо — цікаві проекти.
Працюю в компанії два роки з гаком. Враження — все супер круто! І робочі процеси, і неформальне спілкування з колегами — все ідеально, як на мене. Умови праці, компенсації професійного та особистого розвитку, вчасна допомога при вирішені будь-яких проблем — Red Zebra цінує своїх співробітників, як ніхто інший. Сподіваюсь, що буду працювати тут все життя!
Працюю в Red Zebra 2 роки. Коли на співбесіді мені сказали: «В нас ніяких овертаймів, це принципова позиція. Команда — найбільша складова успіху. Направлення не напроцес, а на людей.», я собі подумала: «Десь я таке вже чула». Але в цій компанії це реально так. Немає бюрократії, я приймаю рішення,як мені організувати мою роботу. Є єдине правило, тебе ніхто не повинен чекати. І трохи емоціональної складової, коли почалася війна, я їхала в поїзді з дитиною в напрямок Львову і не знала що робить далі. Я написала HR, через 30 хвилин мені відповіли, що заберуть мене з Словацького кордону, що забронювали готель на невизначений строк. Вже рік компанія оплачує мені житло закордоном, знайшла мені психолога, узгодили мій індивідуальний час праці, компанія завжди відкрита до діалогу зі мною. Red Zebra перевершила всі мої очікування.
Работаю тут уже 2 года и могу с уверенностью сказать что таких крутых условий для работы и развития еще не встречал, много различных компенсаций на спорт, саморазвития и тд, дружный и профессиональный коллектив, интересные проекты. Одни положительные впечатления от работы в этой компании.
Працюю в компанії вже третій рік. Дуже задоволений, мінусів поки не знайшов, тільки гарні враження. Свого часу перейшов з великої компанії(галери), тут все набагато простіше і гнучкіше. Є всі умови для розвитку, цікаві проекти, різні компенсації, спорт, англійська, професійні курси, круті корпоративи.