8 липня 2024 18:49
Залишаю також і свій чесний відгук☺️
Я мала нагоду пройти стажування на посаді UI/UX дизайнера в Red Rocket Software. Це був чудовий досвід, який значно покращив мої професійні навички та розширив розуміння дизайну.
З першого дня я відчувала підтримку та допомогу з боку команди. Колеги завжди були готові поділитися своїми знаннями та надати корисні поради. Вони створили сприятливу атмосферу для навчання та розвитку, де я могла ставити будь-які питання і отримувати вичерпні відповіді☺️
Компанія надала мені можливість працювати над реальними проектами і це дозволило застосувати теоретичні знання на практиці. Я брала участь у всіх етапах процесу розробки дизайну — від дослідження користувачів та створення прототипів до фінального тестування та впровадження рішень. Це дало мені цілісне уявлення про робочий процес UI/UX дизайнера та важливість кожного етапу.
Середовище в компанії було дуже дружнім та відкритим👍🏻
Загалом, стажування в Red Rocket Software точно стало важливим кроком у моїй кар’єрі UI/UX дизайнера. Я вдячна за надану можливість і впевнена, що отримані знання та досвід допоможуть мені досягти нових висот у майбутньому❤️