Red Jumpers Agency

до 20 спеціалістів
Івано-Франківськ

Хоч працюю в Red Jumpers не так багато, але хочу поділитися своїм досвідом.
З першого дня відчула підтримку з боку колег та керівництва. Команда тут справді відкрита, дружня й готова допомогти. Хоч я і прийшла в Red Jumpers без досвіду у цій сфері, мені дали шанс і за це я особливо вдячна. В компанії повірили в мене, підтримали з перших днів і дали змогу рости та розвиватися в комфортному середовищі. Це дуже цінно для мене.
Також велика увага приділяється розвитку: участь у конференціях, таких як DOU Day, IT Arena, Web Summit, це не просто «бонус», а реальна частина професійного зростання.

Якщо ви шукаєте середовище, де цінують людей і підтримують розвиток, вам точно сюди.
Рада бути частиною Red Jumper)

Підтримали: Kristina Martyniuk

Хочу розповісти про свій досвід роботи в компанії Red Jumpers, бо досвід цей налічує вже 7+ років, і без перебільшення — це була дуже цікава подорож.
Що для мене тут було і є найбільш цінним:
— в мене направду було дуже мало досвіду і знань з самого початку, і компанія все одно вирішила довірити мені важливі та відповідальні задачі. Тут можна не маючи взагалі досвіду, проте, маючи бажання, старанність та працьовитість, досягти класних результатів. Є свобода втілювати власні ідеї та підходи, якщо вони будуть сприяти досягненню цілей;
— мотивація, що базується на результаті. Чим кращі результати, тим вищі винагороди, тут існує пряма залежність. Особисто для мене це дуже крута система мотивації, яка спонукає ніколи не зупинятися, і надає оце відчуття, що якщо я докладу зусиль, матиму щось значно більше, ніж базова ЗП;
— команда. Тут навіть важко якось описати словами. Кожен має право бути собою в команді, всі дуже різні, і всі дуже улюблені, це наче ще одна сім’я, особливо за стільки років. Є люди в команді, які працюють фактично від дня заснування агенції, і коли разом проходиш з такою командою роки, війну, блекаути, карантини, виникає відчуття, що разом ми можемо взагалі будь-що;
— сама ідея бізнесу і роботи. Це щодня різні кейси і таски, нові люди і компанії, нові технології і запити, нові партнерства і нові проекти. Ніколи не буває якогось застою в роботі, постійно потрібно шукати нові підходи і рішення. Коли ти знаходиш ідеального розробника на проект клієнта, і вони обоє щасливі, це дуже круте відчуття, що ти приносиш якусь додану цінність для компанії і значну користь партнерам. Отримувати від них хороші відгуки згодом — це дуже надихає.
— відношення засновників. Я не почуваюсь гвинтиком у системі, я зустрічаю розуміння, підтримку, прийняття, мої зусилля цінують, це дуже важливо.

Якщо ви не маєте якогось особливого досвіду чи знать, але маєте дуже велике бажання досягнути успіху і сфері ІТ продажів та партнерств, спробуйте заеплаїтись на вакансію в Red Jumpers, якщо така буде наявною. Ви насправді зможете багато для себе почерпнути тут.

Працюю в компанії вже більше 5 років, спочатку як engagement manager, зараз — як маркетолог. Все, що можу сказати — дуже рада, що у свій час, через коронавірус, мене звільнили з попередньої роботи і я потрапила сюди.

Атмосфера в компанії просто неймовірна. Колектив дуже дружній та підтримуючий. Моментами робота буває складна, як і будь-яка робота з людьми, але тобі ЗАВЖДИ допоможуть, дадуть пораду, підстрахують на дзвінку і тд. За 5 років у мене ще не було ситуації, щоб мені відмовили у чомусь.

Крім атмосфери, я дуже ціную можливість постійного розвитку. Компанія дає простір для ініціатив, підтримує нові ідеї, заохочує до навчання та росту. За ці роки я не лише змінила напрям роботи, а й відчула, що справді можу впливати на процеси, бачити результат своєї роботи та розвиватися в тому, що мені цікаво.

Підтримали: Kristina Martyniuk