Мала вкрай неприємний досвід спілкування з компанією. Під час обговорення вакансії «Рекрутер» на Djinni я зіткнулася з відверто непрофесійним підходом з боку рекрутера. Коли я запитала про деталі організації роботи в компанії, замість конструктивної відповіді отримала пропозицію «загуглити». Це зверхнє ставлення є неприйнятним у професійній комунікації і викликає питання щодо її компетентності. Після цього я звернулася до засновника компанії через LinkedIn із надією, що ситуація буде розглянута та виправлена. Проте моє повідомлення було повністю проігнороване, що свідчить про байдужість...
Мав негативний досвід взаємодії з даним агентством.
Спілкувався з Vitalina B.
Попросили зробити велике тестове завдання. Я зробив вчасно і відправив. Після чого зі мною звʼязався рекрутер і повідомив, що клієнт захворів і доведеться зачекати
Доброго вечора)
Пишу попередити, що затримуємось з фідбеком, клієнт захворів, тому потрібно зачекати
------------------------------------------------
Після тижня зі мною звʼязались знову
Vitalina B.
Вибачте, за те, що потрібно було зачекати
Я злягла з температурою під 40 і було не до роботи(
------------------------------------------------
Виглядає, що захворів не клієнт, а рекрутер. Буває, це життя, але навіщо обманювати?
Також це повідомлення містило такий текст:
Vitalina B.
На жаль, зараз вирішили рухатись з іншим кандидатом(
Дякую вам за ваш час та зусилля, впевнена, що ваш ідеальний оффер вже чекає на вас.Давайте залишатися на звʼязку, гарного дня🙏🏻
------------------------------------------------
Моє повідомлення про розгорнутий фідбек на тестове, враховуючи, що я витратив на нього купу часу, було просто проігноровано.
Раджу ніколи не звʼязуватись з цим агенгством.
Шукала першу роботу в рекрутингу і мала щастя поспілкуватись з рекрутером Ольгою, яка провела зі мною дуже продуктивну співбесіду. Мені сподобались цінності, які транслює компанія, так як для мене важливо, щоб вони у нас були схожими. Пройшовши всі етапи, мене взяли в команду, менторили і допомагали з усіма питаннями. Дякую всій команді.
Спілкувалася з Даніелою, на співбесіді не було зайвих питань. Було чітко описане тестове завдання та вчасно наданий фідбек) В цілому — супер!)
Мав честь співпрацювати з цією компанією.
Спілкувався з Віктором, все сподобалось.
Дякую компанії за гарну роботу.
Спілкувалась із рекрутером Даніелою на першому етапі співбесіди та Віктором на другому. Це максимально компетентні рекрутери та професіонали своєї справи! Допомагали мені на всіх еттапах відбору та навіть після працевлаштування. І навіть зараз підтримують зв’язок!) Дуже рекомендію до співпраці!!)
Хотіла б подякувати рекрутеру Даніелі, з якою було дуже приємно і зрозуміло на різних етапах взаємодії. І хоч ми не будемо працювати разом, однак вважаю цей час корисним і явно таким, що позитивно контрастує на фоні інших компаній, з якими доводилося стикатися.
Проходила співбесіду на посаду асистента проджект-менеджера.
У мене було багато запитань та, під час нашої розмови, рекрутер Ірина розгорнуто відповіла на всі. Я, як кандидат, почувала себе дуже комфортно тому, що одразу, на початку співбесіди, була дружня та щира атмосфера.
Після співбесіди в мене залишились дуже хороші враження про компанію та її рекрутерів :)
Спілкувався з рекрутером Іриною, сподобався професіональний підхід та вміння розташувати до себе співрозмовника, а також не можу не відзначити відповідальність та глибоке розуміння моїх побажань та потреб завдяки чому я залишився повністю задоволений!
Фідбек надали вчасно, без жодних затримок та дуже розгорнуто тож можу з впевненістю рекомендувати компанію та, особливо, рекрутера Ірину.
Звертався до цієї агенції по допомогу в оформленні резюме .
Дуже приємна дівчина, розписала всі моменти що писати варто, а що ні. В цілому задоволений, хіба що відписали через 6 годин а не відразу, але не рахую це великим мінусом, тим більше коли це безкоштовно)
Рекомендую.
Якщо говорити про мої враження від співпраці з Ольгою з компанії Recruitman, то я хотів би зазначити, що її професійна здатність встановлювати зв’язок та взаєморозуміння зі мною в процесі рекрутингу приємно вразили. Ольга проявляла глибоке розуміння щодо моїх потреб і допомогла мені знайти відповідну роботу. Я вдячний Ользі за її професіоналізм і допомогу у пошуку роботи, і рекомендую її як відповідального рекрутера, який здатен допомогти вам знайти відповідну роботу. Також дякую всій компанії Recruitman.
Спілкувався з рекрутером Даніелою. Виважена та класна рекрутерка. Дала пару рекомендацій щодо мого резюме, показала на помилки та все чітко роз’яснила! Після нашої розмови відправила розгорнутий фідбек щодо нашого інтерв’ю. Тільки позитив та приємність — ось що я згадую після співбесіди з нею)
Спілкувався з Даніелою та Віктором. Ніби не співбесіда, а зустріч з друзями. Дуже грамотні рекрутери, думають не тільки за себе, а і за кандидатів. Надали розгорнутий фідбек по ТЗ, що дуже приємно здивувало))
Рекомендую 👍 Побільше б таких рекрутерів 😅
Проходила співбесіду з Даніелою. Рекрутерша виявилась дуже приємною та дружелюбною, підтримувала мене як кандидата, а питання були підібрані максимально коректно. Фідбек був розгорнутий та наданий вчасно. Після спілкування залишились хіба хороші враження, бажаю їй та компанії подальшого розвитку та процвітання!