Спілкувався з Ольгою, провели досить лампову та не вимушену першу розмову. Після чого отримував оперативний фідбек та повний супровід і допомогу під час найму. Однозначно рекомендую співпрацювати, залишилися лише позитивні емоції)
Четвертий рік щаслива бути частиною сім’ї RecruitGarden. Мій рідний RG ☘️, надихай мене, наповнюй мене, вдосконалюй мене, роби щасливою. А я буду вдячна тим самим і Ти це знаєш. Моя команда, моя 💚
Комунікував з Ольгою, перша зустріч пройшла дуже тепло і атмосферно. Отримав всі необхідні деталі, належний супровід до, під час і після співбесіди безпоредньо з компанією в якій була відкрита вакансія. Отримував постійний і головне швидкий фідбек. Приємно здивувала зацікавленість в моєму просуванні по етапах і навіть після успішного оферу, мій досвід онбордингу. Однозначно позитивний досвід співпраці, лайк і підписка )
Якщо я буду шукати роботу знову то спочатку піду до Діани та цієї компанії. В мене якесь відчуття легкості та довіри залишилось після спілкування та роботи з ними. Питань було менше ніж я отримував випереджувальні відповіді. Дякую за вашу справу, якби всі так працювали як ваша команда. До речі компанія в якій я працюю теж неймовірно довольна послугами цього рекрутингового агентства.
Працевлаштування проходило, як на мене, професійно, суто по ділу і без нав’язливості як це часто буває. Було відчуття, що рекрутерка Аліна твоя давня знайома і тобі просто і комфортно в спілкуванні. Всі мої запитання щодо вакансії та компанії були розкриті в повному обсязі.
В процессе поиска работы, общался с Дианой. Профессионал своего дела, я и Диана продуктивно пообщались без воды, рекомендую обратиться к ней. Также, когда я уже общался с компанией заказчиком, Диана активно пушила заказчика на дальнейшие шаги и запрашивала отзыв о происходящем. В целом и общем, мне все понравилось.
Хех, склалось враження, що рекрутери лише обстоюють інтереси замовника, і зовсім не готові захищати кандидата, якого ж самі обрали попереднім етапом відбору.
Не пройшов, опісля стандратний «фідбек гостинності», і рекрутер Аліна побігла собі далі. Рівень! Я щасливий, що її робота від цього триває довше.
Если б они отвечали, я бы, наверно, нашел работу
Артемий, я очень рада, что вы нашли классную работу, даже несмотря на то, что мы не ответили. Не всегда, к сожалению, получается отвечать на абсолютно все письма, потому что мы стараемся ответить по существу, а не ради статистики. В любом случае, спасибо за отзыв, надеюсь, для вас все сложилось к лучшему.
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.