Шукають віддалено людей, але тільки не з України!!! Як ви взагалі свій офіс в Україні відкрили і не виїхали? Якась дискримінація виходить

Маріана, щиро дякую вам за коментар!

Нажаль, ми не вирішуємо, де саме хочуть наймати співробітників наші клієнти. Деякі з них успішно наймають в Україні, навіть в офіс в Київі. А хтось намагається мінімізувати ризики та просить знайти українського спеціаліста виключно за кордоном. Можливо, вакансія, яку ви розглядали, була саме від такого клієнта.

Ми завжди радимо клієнтам наймати людей в Україні за можливістю.

Сподіваюсь, ми ще зможемо запропонувати вам вакансію вашої мрії.

Мала досвід спілкування із Аліною. Щира, професійна та просто дуже класна) дякую за спілкування)

Якщо не Анна, то явно я не знайшов ту роботу мрії, яку хотів, бо якраз в момент коли мав наміри відмовити від оферу. Анна зацікавила своїм підходом до роботи. І вирішив, що варто хоч спробувати.

Мала неймовірний досвід співпраці з Аліною! Приємно вражена швидкістю взаємодії, вона підтримувала та надавала поради на кожному з етапів. Аліна була щиро зацікавлена допомогти, це дійсно один з тих випадків, коли людина працює на своєму місці. Неймовірно вдячна!

Співпрацюю з Анною Чхайло і дуже приємно вражений підходом і професіаналізмом. Класний супровід, швидка і оперативна взаємодія по будь яким питанням, дає влучні поради по етапам рекрутингу. Ініціативна, підтримує зв’язок впродовж всього процессу.
Дуже крутий спеціаліст у своїй справі!

Підтримали: Марина Шевченко

Вдячна Аліні за об’ємний супровід на всіх етапах hiring процесу. Аліна завжди на зв’язку, завжди оперативно реагує та випереджає питання Дякую. Перший місяць на новому місті done!

Дуже радий співпраці з Аліною. Вона професіонал у своїй справі, завжди швидко відповідає на мої запитання і завжди готова допомогти. Мінусів не побачив :)

Неймовірно приємні та позитивні враження після взаємодії з RecruitGarden! Такого спілкування з рекрутером раніше ніколи не мала за 5 років досвіду. Аліна, рекрутер, що супроводжувала до вакансії, залишила фантастично приємне враження. Відповідала на всі мої питання, підтримувала весь процес, тримала руку на пульсі та весь час була на зв’язку!
Рекомендую всім до співпраці, як для тих хто у пошуку роботи, так й тим, кому треба знайти фахівців для себе ;)

Мала дуже позитивний досвід комунікації з Аліною. Спеціаліст високого рівня, відповідала на всі мої запитання і постійно була на зв’язку. Відчуття у ставленні, наче це я найняла собі людину, яка працювала особисто зі мною). Дуже рекомендую до співпраці

Дуже неймовірно позитивні враження від агенції RecruitGarden! Спеціалісти до останнього працюють на результат.
Спочатку спілкувалася із Іриною стосовно релевантної позиції, а потім весь рекрутинговий процес вела Аліна.
Хочу відмітити, що відразу видно повну залученість та зацікавленість допомогти кандидату на всіх етапах та додатково розкрити відповіді на всі питання.
Аліна — це висококласний професіонал своєї справи, адже ти швидко розумієш фідбек та прозорість всіх етапів рекрутингу.
Щиро рекомендую RecruitGarden як для тих, хто в пошуку роботи, так як — зацікавлених у нових співробітників.

Despite having sufficient experience as a software engineer, I found myself facing personal difficulties a couple of months ago, which left me feeling somewhat adrift when it came to navigating the job market. That’s when Diana reached out to me.

Her timely outreach presented a compelling opportunity for me to transition to a more fulfilling role, one that offered projects aligned with my interests and aspirations. Now, just shy of a month into my new position, I can confidently say that I’ve found a role where I can truly showcase my skills and talents.

RecruitGarden’s professional and positive support throughout the recruitment process has been remarkable. The impact it’s had on both my professional and personal life is undeniable. I’m grateful for their assistance in helping me find a job that not only meets my career objectives but also contributes to my overall well-being. Here’s to new beginnings and continued growth. Thank you, RecruitGarden! And specially thanks to Diana!

Thank you so much, Andres!
You are a dream candidate for any recruiter and it was my pleasure to help you!
As you said to me, “Now, Diana, you are my guardian angel”. And it’s true — you can always count on my help and support while working in the company.
Much success to you!

Вітаю
Мала досвід найму зі спеціалістом Аліною.
Враження позитивні : інформативно та швидко в комунікаціі. Це дуже цінно

А я контактував з Анною. Топове відноження, мені дуже сподобався супросід з сторони рекрутера! Можу порадити! Аня, дякую за позитивний досвід!)

Комунікація з Діаною чітка та зрозуміла, співбесіда пройшла невимушено в комфортній обстановці. І хоча фідбек був не на мою користь, Діана надала рекомендації в подальшому пошуку роботи. Бажаю агенції чудових кандидатів та крутезних замовників! )

RecruitGarden зробили все, щоб моє працевлаштування пройшло спокійно. Аліна — професіонал. Постійно була на контакті, допомагала із комунікацією, порадами, слідкувала за тим, як все проходить. Враження — максимально позитивні. Бажаю RecruitGarden процвітання!

Можу поділитися виключно позитивними враженнями щодо роботи в RecruitGarden.
Компанія дає безліч можливостей для реалізації своїх професійних навичок та втілення свого минулого досвіду в новий процес.
Розуміюче керівництво, зп по розкладу)
Цікаві та різнопланові вакансії, тепла атмосфера, без будь-якого натяку на бюрократію.
Гарні умови, відмінний соцпакет.
Чудовий, нереально дружній крутезний колектив, який надає крила творити та надихає на професійний розвиток.
Відчуваєш себе як у великій сімʼї)

Проходила відбір у даній компанії.

Після третього етапу-обіцяли надати фідбек за декілька днів(2/4), пройшло вже 3 тижні.

Ще розумію коли після першого колу немає ніяких фідбеків-окей,буває.Але пройти три етапи (питання/відеовідповідь,колл з рекрутером і колл з лідом), і не отримати обіцяний фідбек-ну так собі враження.

Вважаю,що декілька речень навіть якщо копі/паст можна було надіслати)

Дякую

Майя, вітаю! Ми дуже вибачаємось, що, дійсно, із-за великої кількості співбесід, вам не надали фідбек. Дякуємо, що зауважили нам на це. Ми були раді познайомитись, та з радістю залишимось з вами на зв’язку на майбутнє, коли в нас будуть відкриті нові позиції Recruiter. Всього найкращого 🙂

Контактувала з Аліною щодо супроводу процесу мого працевлаштування. В цілому — враження позитивні. Все професійно і відповідально. І реактивно щодо зворотного зв’язку. Комунікація проходила дуже легко і комфортно. Аліні бажаю успіхів, компанії — лідерських позицій на ринку.

Сьогодні 2 роки як я працюю в RecruitGarden.
Це мій 5-й трудовий колектив у житті. І такої підтримки, поваги, взаємодопомоги я ще ніде не зустрічала. Хочеться рости і розвиватися разом з усією командою, тим паче в агентстві для цього створені максимально комфортні умови. Навіть суперечки та непорозуміння вирішуються спокійно, по-доброму, як по-сімейному. Дякую RG☘️, що робиш мене щасливою, даєш впевненість у завтрашньому дні та бажання просинатися зранку щоб робити улюблену справу !

Спілкувався з Ольгою, провели досить лампову та не вимушену першу розмову. Після чого отримував оперативний фідбек та повний супровід і допомогу під час найму. Однозначно рекомендую співпрацювати, залишилися лише позитивні емоції)

Четвертий рік щаслива бути частиною сім’ї RecruitGarden. Мій рідний RG ☘️, надихай мене, наповнюй мене, вдосконалюй мене, роби щасливою. А я буду вдячна тим самим і Ти це знаєш. Моя команда, моя 💚

Комунікував з Ольгою, перша зустріч пройшла дуже тепло і атмосферно. Отримав всі необхідні деталі, належний супровід до, під час і після співбесіди безпоредньо з компанією в якій була відкрита вакансія. Отримував постійний і головне швидкий фідбек. Приємно здивувала зацікавленість в моєму просуванні по етапах і навіть після успішного оферу, мій досвід онбордингу. Однозначно позитивний досвід співпраці, лайк і підписка )

Якщо я буду шукати роботу знову то спочатку піду до Діани та цієї компанії. В мене якесь відчуття легкості та довіри залишилось після спілкування та роботи з ними. Питань було менше ніж я отримував випереджувальні відповіді. Дякую за вашу справу, якби всі так працювали як ваша команда. До речі компанія в якій я працюю теж неймовірно довольна послугами цього рекрутингового агентства.

Міша, коли в нас з’являється позиція DevOps, мені чомусь завжи хочеться знайти другого тебе ))) Щиро дякую від імені всієї агенції за позитивний відгук 🙏. Команді привіт!

Працевлаштування проходило, як на мене, професійно, суто по ділу і без нав’язливості як це часто буває. Було відчуття, що рекрутерка Аліна твоя давня знайома і тобі просто і комфортно в спілкуванні. Всі мої запитання щодо вакансії та компанії були розкриті в повному обсязі.

В процессе поиска работы, общался с Дианой. Профессионал своего дела, я и Диана продуктивно пообщались без воды, рекомендую обратиться к ней. Также, когда я уже общался с компанией заказчиком, Диана активно пушила заказчика на дальнейшие шаги и запрашивала отзыв о происходящем. В целом и общем, мне все понравилось.

😊 Завжди рада допомогти!

Хех, склалось враження, що рекрутери лише обстоюють інтереси замовника, і зовсім не готові захищати кандидата, якого ж самі обрали попереднім етапом відбору.

Не пройшов, опісля стандратний «фідбек гостинності», і рекрутер Аліна побігла собі далі. Рівень! Я щасливий, що її робота від цього триває довше.

Остап, дякую за зворотній зв’язок. Ваш відгук цінний для нас. Сподіваюся, що у майбутньому буде нагода поспілкуватися щодо нових пропозицій.

Если б они отвечали, я бы, наверно, нашел работу

Артемий, я очень рада, что вы нашли классную работу, даже несмотря на то, что мы не ответили. Не всегда, к сожалению, получается отвечать на абсолютно все письма, потому что мы стараемся ответить по существу, а не ради статистики. В любом случае, спасибо за отзыв, надеюсь, для вас все сложилось к лучшему.