Recruit Alliance

до 20 спеціалістів
Київ, Краків (Польща), Лісабон (Португалія)

Майже 4 роки роботи в Recruit Alliance подарували лише позитивні емоції. Дружній колектив, цікаві завдання, можливості для професійного розвитку та безкінечні тренінги для покращення власних навичок. Керівний склад завжди готовий вислухати та відкритий до нових ідей. Загалом Recruit Alliance — чудова агенція з відмінними умовами роботи. Дуже вдячний за отримані знання, підтримку та неймовірну команду. Радий бути частиною цієї компанії та певен, що станемо ще краще у майбутньому!

It is my pleasure to recommend Recruit Alliance company,
We have been working with Alliance for over 3 years and after a few months of working
together, they became our main supplier in IT recruiting.
Over the years they helped us to recruit dozens of employees.
The recruiters are professional, always available and the communication with
them is very good and convenient.
They helped us many times to solve problems and succeed in recruiting
candidates even in very challenging cases.

We see them as a partner to our success!

Я працюю в компанії Recruit Alliance вже рік та немаю ніякого сумніву,що це краща компанія,у якій я працювала. Дуже дружній, позитивний, чесний колектив та керівництво. Завжди допоможуть та підтримають у будь-яких запитаннях та складнощах. Також я дуже ціную те,що я можу проявляти себе і рости разом із компанією та здобувати нових вершин у моїх навичках та знаннях. Я дуже рада,що стала частиною такої чудової,великої сімʼї!

1. Сайт цієї компанії російською мовою. Одна річ спілкування, інша річ російськомовний сайт у наш час в в нашій країні.
2. Дякую HR Ноні за витрачений час. Призначати інтерв’ю, а потім тупо на нього забити — видно так прийнято у цій компанії. Ігнорувати легше, ніж написати, що далі діалогу не буде? HR-це «лице» компанії. І в Recruit Alliance воно потворне.

Шановна Ельвіра,
Дякуємо за ваш відгук і зауваження щодо мови нашого веб-сайту. Ми дуже цінуємо вашу думку та бажання поліпшити ваш досвід користування нашим ресурсом.

Ми прагнемо забезпечити доступ до нашого веб-сайту на трьох мовах: англійська, українська і російська. Наша мета — забезпечити зручний та доступний інтерфейс для всіх наших користувачів, незалежно від їхньої мови. Ми велику увагу приділяємо якості перекладу та зручності користування.

Якщо ви стикалися з якими-небудь проблемами або незручностями при використанні української версії сайту, будь ласка, детально опишіть ці ситуації або конкретні пункти, які вас турбують. Ми зробимо все можливе, щоб вирішити ці проблеми і покращити ваш досвід.

Хочемо вибачитися за те, що ви не отримали зворотного зв’язку від нашої HR Нони. Для нас важливо підтримувати високий стандарт взаємодії з кандидатами, і ми визнаємо, що в даному випадку ми не відповіли на ваші очікування.

Ми ретельно оцінюємо всі резюме і звернення, які надходять до нас, і маємо на меті надати кожному кандидату чіткий та вчасний зворотний зв’язок. Ваша ситуація — недоречність, і ми будемо працювати над тим, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

З повагою,
Рекрут Альянс

Привіт, мав змогу спілкуватись з одним із облич цієї компанії на djinni а саме з Євгенією Гайдук.
Євгенія на мій погляд діяла під час нашого знайомства не професійно. По факту не ознайомилась з резюме, комунікацію вела в одному векторі та на останок відмовила у подальших кроках по причині браку компетенції. Хочу підкреслити що відмова виглядала так ніби Євгенієя це зробила з власних мотивів.
Може хтось зі мною списатись

Шановний Костянтин,
Дозвольте виразити щирі вибачення від імені Recruit Alliance. Ми дуже шкодуємо за те, яким чином були проведені рекрутингові процеси Євгенією, і за будь-який дискомфорт, який ви могли відчути. Ми прагнемо забезпечувати високий стандарт обслуговування кожному кандидатові, і ваш досвід нашого стажера-рекрутера не відповідає нашим нормам.

Наша компанія вжила заходів для того, щоб покращити процес рекрутингу та забезпечити, щоб такі ситуації не повторилися. Ваша думка нам дуже важлива!

Ми цінуємо ваш час і інтерес до Recruit Alliance, і ми сподіваємося, що ця негативна ситуація не вплине на ваше бажання розглянути можливість працевлаштування за допомогою нашої компанії.

З повагою,
Рекрут Альянс

Дізнався про це рекрутингове агентство після спаму на мою електронну пошту. В листі відсутня інформація з якого джерела мої контакти.

Шановний Ярослав,
Ми розуміємо, як важливо для вас отримувати релевантну інформацію та пропозиції щодо роботи.

Ми хотіли б підкреслити, що ми не практикуємо надсилання спаму або небажаних повідомлень кандидатам. Наша мета полягає в тому, щоб надавати вам можливості для кар’єрного росту та пропонувати підходящі вакансії, які відповідають вашим критеріям.
Дякуємо за ваш відгук.
З найкращими побажаннями,
Рекрут Альянс

Хорошее агенство, стараются максимально быстро и качественно выполнить свою работу. Рекомендую!

Условия труда для работников могут быть лучше.

Надеюсь на рост доходов компании.

Підтримали: Helena Shumitskaya

Я недавно работаю в компании, сменила род деятельности. Меня приятно удивила слаженность работы как один организм, и дружелюбие коллектива, позитивный настрой на успех в работе. Обучение и мастер классы. Руководство, которое не прячется, а всегда в курсе дел, можно подойти или позвонить если что-то не ладится. В общем чувствую себя на своем месте и готова дальше развиваться вместе с компанией.

Підтримали: Helena Shumitskaya

Работаю в компании уже полгода. Отличные ребята в команде, все работают сплоченно, есть к кому обратиться за помощью и советом. Лояльный руководитель, который всегда идет на встречу. Нравится также достаточно гибкий график, который позволяет решать свои вопросы, не связанные с работой. Могу сказать, что офис достаточно обычный и простой, но то, что находится сразу же возле метро и в центре — однозначно преимущество!

Підтримали: Helena ShumitskayaAlisa Dorokhina