Работаю в этой компании более 3-х лет и в целом очень доволен. Здесь много интересных людей, нет лишней бюрократии, а руководство часто идет навстречу сотрудникам. Особенно ценно в наше нестабильное время — гибкость в вопросах зарплаты: если возникают какие-то изменения, без проблем можно договориться о способе выплат.

Из особенностей — нет фиксированных выходных и отпусков и оплата почасовая. Для кого-то это может быть минусом, но если у вас нет проблем с самодисциплиной, то это скорее плюс: можно самостоятельно регулировать нагрузку и при необходимости зарабатывать больше, либо больше отдыхать.

В общем, хорошее место для тех, кто ценит гибкость и комфортные рабочие отношения!

Підтримали: Yuliia Turtseva

Хочу поделиться своими впечатлениями о работе в компании. Здесь действительно здорово, и первое, что хочется отметить, — это руководство. Руководители не только профессионалы, но и просто классные люди. Они всегда открыты к общению, поддерживают инициативы и создают атмосферу, в которой хочется работать.

Но что делает работу особенно приятной — это коллектив. У нас такая теплая, дружелюбная атмосфера, что иногда кажется, что ты работаешь с друзьями, а не просто с коллегами. Поддержка и взаимопонимание — на высоте.

Еще мне очень нравится, что здесь работают настоящие профессионалы. Каждый в своей области настолько крут, что ты буквально растешь рядом с ними. Постоянно учишься чему-то новому, и это очень вдохновляет.

Отдельно хочу сказать про внутренние процессы в компании. Сначала система взаимодействия может показаться непривычной, но когда разбираешься, понимаешь, насколько она продуманная и логичная. Все настроено так, чтобы работать легко и эффективно.

Что особенно подкупает — это подход к клиентам. Компания не гонится за количеством, а делает все, чтобы развивать своих текущих клиентов, помогать им расти. Это говорит о том, что здесь реально думают о качестве, а не просто о прибыли.

В общем, я могу сказать только хорошее. Это место, где приятно работать, где ценят тебя и твою работу. А главное — это место, где ты можешь развиваться вместе с крутыми людьми.

Підтримали: Yuliia Turtseva

Працюю в компанії вже майже 4 роки. Колектив дружній, багато професіоналів своєї справи. Компанія цінує своїх співробітників і забезпечує сприятливі умови для професійного та особистого розвитку. Є багато цікавих проектів — якщо якийсь не подобається, є можливість перейти на інший. Зарплата платиться вчасно. Графік гнучкий, наразі усі працюють віддалено. У цілому одна з найкращих компаній в якій пощастило працювати.

Підтримали: Yuliia Turtseva

Працюю у Reaktivate уже 1.5 роки. Хочу одразу сказати, що надзвичайно приємно працювати разом з дуже хорошим колективом, люди приємні з хорошим почуттям гумору і кожний професіонал своєї справи.
Хочу дуже виділити те, що в компанії справді цінують компетенцію працівника і його роботу, це відчувається і у фідбеках, і в повсякденній роботі.
HR відділ справді займається хорошою справою і індивідуально веде кожного працівника, та працює над тим, щоб кожному працювалось комфортно.
Тут відчувається, що тебе цінують як професіонала і особистість, і це дає хорошу мотивацію для роботи і саморозвитку.
Планування часу це окремий вид мистецтва в Reaktivate, тут можливо знайти ось цей всіма омріяний work-life balance.
Також хороший плюс компанії є система відпусток і лікарняних. Всі day off-и (а їх аж 2 місяці в рік) конвертовані в кошти і помісячно додаються до ЗП одразу і ти сам плануєш як ними розпоряджатись, чи відкласти чи користуватись ними одразу.
Про мінуси особливо сказати щось складно, якщо вони і є, то не так сильно помітні, на фоні плюсів.
Оплата погодинна. В деякі місяці це може виглядати і мінусом. Але до цього просто потрібно звикнути і добре планувати свій робочий графік.
Робота віддалена, тому легко планувати свою роботу з дому, або з будь якої зручної точки.
Не багато бюрократії — багато питань вирішується шляхом прямої комунікації і немає тон календарних дзвінків, в яких ти сидиш і засипаєш) Все чисто по ділу, і справді по необхідності.

У підсумку дуже хороша компанія, яка піклується про своїх співробітників і присутнє відчуття «сімейної справи».
Лайк, підписка і дзвіночок :)

Підтримали: Yuliia Turtseva

Пропрацювала в Reaktivate майже 3 роки. Дуже подобалось що в команді справді працюють професіонали, мені як рекрутеру важливо підбирати класних людей в класні команди і від цього отримувала багато задоволення.
Немає шаблонності і такого собі «корпоративного уравнілова», навпаки, до кожної людини прислухаються, розуміють її особливості і завжди пропонують варіанти як щось можна змінити якщо є проблеми. Це те що я ціную в роботі і майже ніде раніше такого ставлення не помічала. Команда дуже класна, людяна, весела. Компанія дуже багато уваги приділяє HRу і це дає хороші плоди. Нема бюрократії, це також дуже спрощує взаємодію. Компанія дає відчуття стабільності, навіть в такі складні часи як зараз, є переводи з проекту на проект в разі чого, виплати ЗП стабільні та завжди виплачуються в зазначений день.
Із того, чого не вистачило — формування якісних процесів. Вважаю що потрібно більше часу і уваги приділяти цьому, тоді працювати буде ще краще і легше)

Підтримали: Yuliia Turtseva

В Reaktivate мне особенно нравится несколько важных аспектов:

Возможность удаленной работы: Это огромный плюс для меня, так как позволяет гибко планировать свой день и совмещать работу с личной жизнью. Я могу работать из любого места, что существенно экономит время на дорогу и повышает мою продуктивность.

Коллектив: Наш коллектив — это настоящая команда профессионалов. Всегда приятно работать с людьми, которые готовы помочь, поддержать и поделиться своими знаниями. Взаимопонимание и дружеская атмосфера в коллективе способствуют комфортной и эффективной работе.

Отношение к работникам: Руководство компании всегда учитывает интересы сотрудников, предоставляет возможности для профессионального роста и развития. Я чувствую, что меня ценят как специалиста и как личность, что очень важно для мотивации и саморазвития.

В целом, я очень доволен своей работой в Reaktivate и рекомендую эту компанию всем, кто ищет стабильную и перспективную работу с хорошими условиями.

Підтримали: Yuliia Turtseva

Працюю рівно рік в компанії Reaktivate і хочу поділитися своїм досвідом. Я надзвичайно радий людям, з якими працюю, та атмосфері, яка панує в компанії. Взаємодія з менеджерами та лідами є приємною і продуктивною, завжди відчуваю підтримку та розуміння з їхнього боку.
Особливо хочу відзначити різноманітність задач, над якими доводиться працювати, що дозволяє постійно розвиватися та здобувати нові навички. Великим плюсом є свобода руху в компанії, яка надає можливість реалізовувати власні ідеї та підходи до роботи.

Reaktivate — це місце, де можна не тільки працювати, але й насолоджуватися процесом та постійним розвитком.

Підтримали: Yuliia Turtseva

Моя робота в Reaktivate — це не просто професія, це можливість рости і розвиватися в оточенні професіоналів. Почавши свій шлях як Junior Frontend Developer, я швидко усвідомив, що в цій компанії цінується не лише мій поточний рівень навичок, а й потенціал до зростання. Високий рівень довіри до співробітників в Reaktivate робить робочий процес набагато більш продуктивним і комфортним. Індивідуальний підхід до графіка роботи дозволяє мені відводити час не лише роботі, а й саморозвитку. А регулярні та своєчасні виплати заробітної плати лише підкреслюють професіоналізм і відповідальність компанії. Я вдячний Reaktivate за можливість бути частиною цієї чудової команди та будувати своє майбутнє тут!

Підтримали: Yuliia Turtseva

Працюю в компанії на позиції Full-stack розробника трохи більше 2х років. В цілому співпрацею дуже задоволений. Найцікавішим плюсом компанії є система відпусток і лікарняних. Всі можливі пропуски робочих днів(а їх аж 2 місяці в рік) конвертовані в кошти і помісячно додаються до ЗП. Я особисто лікарняними майже не користуюсь, тому вони зачасту просто згорали. А тут ти отримуєш більше коштів і вже сам вирішуєш як розпріділити відпустки, дейофи і лікарняні. Оплата погодинна. В певні місяці це може виглядати і мінусом. Потрібно звикнути і грамотно планувати свій графік. Хоча компанія невелика, але дуже гнучка в плані напрямів розвитку — ти можеш змінити проект чи навіть свою роль у ньому. Команди невеличкі також, тому атмосфера доволі сімейна. Тебе завжди помічають і твоя відсутність відчувається. Зручно працювати з будь-якої точки світу і навіть в інший часовий пояс — головне виконувати роботу вчасно. Проекти цікаві і сучасні. Мінімум бюрократії. Що можливо було б покращити, то це корпоративна техніка і медичне страхування

Підтримали: Yuliia TurtsevaIlona Drahomyretska

Працюю в Reaktivate майже рік, займаюсь адмініструванням внутрішніх процесів та фінансовою операційною діяльністю.

Відчуваю довіру до себе, а також залученість керівництва в усі аспекти взаємовідносин між мною та компанією.

Мені подобається те, що тут для мене є можливість розвитку, згідно моїх інтересів. Токож особливо хочу відзначити простоту та легкість взаємовідносин між співробітниками — всі на позитиві, усі питання вирішуються по мірі їх виникнення.

Складністю для мене було перейти на віддалену роботу (до Reaktivate працював тільки в офісі), відчувалася нестача офлайн спілкування. Також було досить складно звикнути до трекінгу робочого часу, але згодом звик до цього.

Загалом я задоволений тими цінностями, які є в Reaktivate (people-first та work/life balance). І останнє, але не менш важливе: оскільки компанія невелика — круто що майже всі знають одне одного і є почуття тієї самої «ламповості».

Підтримали: Yuliia Turtseva

Я працюю в команді сейлзом вже майже рік. Перше, що я відчув одразу коли доєднався — це фокус на людські відносини. Я був приємно здивований, коли побачив, скільки уваги якості самого процесу, а не лише кінцевим результатам. Також приємно почувати себе частиною комʼюніті, бачити спільні цінності та погляди на життя/роботу/людські стосунки. Ця атмосфера існує не лише всередині, а й у спілкуванні з клієнтами.

Як проходить робочий процес?
— Work-life balance. Тут є гнучкий графік, можливість домовлятися про кількість робочих годин. Це дозволяє почувати себе комфортно та адаптувати роботу під власні потреби.
— Ремоут культура — також надає гнучкості процесу та адаптивності. Всі процеси побудовані та продумані, щоб ефективно працювати онлайн.
— Мінімізована бюрократія — майже відсутня. Б-ість питань вирішується шляхом злагодженої комунікації (якщо всі прикладають до цього зусилля). Я був шокований скільки на початку мав свободи вибору (create/propose whatever), але разом із цим багато відповідальності.
— Прозорість — чим більше розуміння, чим більше ти говориш, прояснюєш — тим менше можливості для виникнення вакууму, коли люди знаходяться по різні боки процесу або розходяться щодо очікувань/результатів. Я отримую постійний фідбек, і маю можливість його залишити сам. Мене ніколи ніхто не покидав самого із блокерами/тригерами. Завжди на це звертається увага і приходять на допомогу.

Увесь процес побудований, щоб призводити до якісних результатів. Я відчуваю, що компанія звертає увагу не на лише те, ЩО ми робимо, але і ЯК ми це робимо, і ЯК себе почувають люди, які працюють в команді.

Якщо ви шукаєте people-first компанію, то давайте до нас))

Із загальних речей
— ЗП виплачується вчасно
— Погодинна оплата
— Відсутність мікроменеджменту
— Лампова атмосфера (кожну п’ятницю кава-брейк всією командою)
— Професійний менеджмент
— Є можливості росту

Підтримали: Yuliia Turtseva

I’ve been working at Reaktivate for a little over a year and I’m very happy working here. One of the biggest advantages of the company is clearly expressed values, which all employees perceive very openly and do everything to support them. The two principles in company culture that impress me the most are managing expectations and work-life balance.

The first principle encourages each employee to contribute to the work of the team, adhere to realistic work forecasts and maintain constant communication with the client. Since work in the company is carried out on an hourly basis, everyone bears full responsibility for the work performed, planning their time and the result expected by the client.

The second principle promotes work-life balance. The company understands the importance of this issue and communicates with employees every month, helping to rethink and balance their thoughts, reassess priorities and increase efficiency in life and work.

Overall, Reaktivate is a great place to work where you can find accountability, support and work-life balance. I wholeheartedly recommend anyone looking for a new job to consider working for this company.

Підтримали: Yuliia Turtseva

С ребятами из Реактивейта работаю уже почти 2 года на позиции Full-stack разработчика, и вот что хочу сказать:

Плюсы:
— Можешь легко работать с любой точки мира, главное — чтобы ты вовремя выполнял задачи и был на связи;
— Крутые и качественные long-term проекты, с которыми развиваешься как профессионал.
— Приятные ребята в команде, отзывчивые и дружелюбные. И коммуникация на уровне, проблемы и предложения сразу обсуждаешь;
— Высокий уровень доверия друг к другу, нет лишних ограничений и усложнений.

Минусы:
— Зарплата почасовая, поэтому нужно грамотно планировать поездки и отпуск, короткие месяца стараешься компенсировать бóльшим количеством задач и усилий.
— Мало активностей внутри компании, хотелось бы большей сплоченности.

Підтримали: Yuliia TurtsevaOlga Slipchenko

Работаю с ребятами уже много лет. Компания сильно ориентирована на людей и взаимоотношения между ними, все лампово и по-домашнему. Не галеры, скорее «бутиковая» модель, с экспертизой в b2b-автоматизации.
С клиентами работаем вдолгую, поэтому большого потока и давления нет. Но так как проектов не очень много, то и огромного запаса прочности тоже нет.
Нравится «взрослый» подход — все на доверии, но при этом нет родительской опеки и облизывания.

Підтримали: Yuliia Turtseva

По опыту работы в компании (около 1,5 лет)

Плюсы, которые хочется отметить:
— Долгоиграющие проекты с интересными заказчиками: от новых сотрудников при онбординге случается слышать приятное удивление, «что у нас такие разные и крутые клиенты»
— Индивидуальный подход к сотрудникам: есть возможность договориться про любые комфортные условия — удобное время работы, подходящий проект и т.д.; возможность попробовать себя в разных смежных сферах
— Поддерживается развитие: выделяется бюджет на обучение, предлагаются различные программы по усовершенствованию навыков
— Работаем на качество, а не на скорость: нет гнетущей атмосферы загнанности, присутствующей в некоторых компаниях; на первых порах даже сложно перестроиться :)
— В компании нет случайных людей: все в коллективе умные, интересные, порядочные, хоть и разные)

Субъективные минусы:
— Так как работа на почасовке, нужно учитывать и планировать отпуск в период государственных выходных и праздников
— Нет медицинской страховки

Из интересного:
1) Компания дает возможности для профессионального и финансового роста, не просто на словах, есть разные проекты на разных технологиях(основной стек React+Node) и также постоянная возможность доп. заработков, если руки правильно стоят:)

Тем самым если не тупить, то при наличии проекта можно попробовать себя и в новой технологии и еще и денег поднять.
Короче идеальный вариант для тех, кто реально хочет роста и денег выше рынка.
Но "отсидеться и халтурить",и как это иногда бывает в огромных проектах не получится, хотя в шею никто не гонит.

2) Адекватное руководство
Хорошо налажена связь сотрудников с руководством, можно коммуницировать разные моменты, проблемы (если есть) и находить решение, также как и обсуждать желания, амбиции.

Из минусов, субъективно:
— з.п 10го числа, в идеале хотелось бы первого.

Підтримали: Yuliia Turtseva

Работаю в компании с 2014 года.
Прошел вместе с ними путь от Junior разработчика до Тим Лида.

Из плюсов:
— Много интересных проектов под разный бизнес с специфическим доменом.
— Своя культура и ценность каждого сотрудника, ко всем индивидуальный подход по развитию и личностному росту
— Пересмотр ЗП походу роста навыков и развития
— Много старших и более опытных товарищей как и по софт так и по хард скилам, которые всегда подскажут и направят — ты не один со своими проблемами :)

Из минусов:
— Разные процессы на разных проектах в зависимости от заказчика
— Мало фиксации и шейред базы знаний от команды к команде, пока только словесный шейринг решения типовых проблем

Невелика аутсорс/аутстафф компанія
Із плюсів
— зп переглядається регулярно і вчасно виплачується
— покривається соцпакет
— виділяється бюджет на навчання
— нема бюрократії що притаманна великим компаніям
— гнучкий графік роботи

Із мінусів
— в залежності від проекту може бути команда з мітінгами/планінгами/код ревью/ретро/технічним ростом. А може і не бути всього цього.
— деяка асинхронність комунікації з менеджментом

Підтримали: Yuliia TurtsevaTimur Isaev