Readdle

Київ, Одеса, Берлін (Німеччина), Варшава (Польща), Гданськ (Польща), Лісабон (Португалія), Лондон (Велика Британія), Стокгольм (Швеція)

15 жовтня 2024 17:53

Учасник форуму

Офер від Readdle передбачав пониження зарплати на 20% в порівнянні з попереднім місцем роботи, що відразу було дзвіночком. Але я повівся на розкручений бренд роботодавця, а офіс в квартирі житлового будинку сприйняв як дух стартапу. Заради роботи в Readdle переїхав із сім’єю зі Львова в Одесу, хоча моєму сину на той момент не виповнилося й року, і це було надзвичайно складно. Ми з дружинною з величезними надіями в грудні 2019 року перевезли в Одесу майже тонну речей.

Робота стала суцільним розчаруванням. Жахливе легасі, токсичні комунікації та повна непередбачуваність, що з тобою буде. Хоча мої пропозиції з покращення продукту були схвалені та реалізовані, в квітні 2020 року моя робота отримала позитивну оцінку, а вже в травні 2020, на піку карантину та під час кризи на ринку праці, мене звинуватили в тому, що я припустився помилки під час рефакторингу 10-річного легасі, та звільнили після 5 місяців роботи в компанії.

Іншої роботи в Одесі я не знайшов, і з 1-річною дитиною нам знову довелося переїжджати. Readdle пишається своїм брендом і активно рекламує можливість отримати рядок в резюме. Що ж, я отримав цей рядок, але, на жаль, залишився гіркий післясмак.

Дмитро, дякуємо за ваш відгук.
Нам шкода що наші професійні стосунки не склалися, як ми всі сподівались. У будь якому разі, дякуємо за ваші старання. Сподіваємося, ваша карʼєра складатиметься якнайкраще і щиро бажаємо успіхів у майбутньому.