Працюю в компанії Rankup вже 2 роки, я відчуваю себе частиною справжньої родини. Це не просто робота — це місце, де я щодня зростаю, надихаюся та отримую задоволення від того, що роблю.
Компанія створює унікальну атмосферу довіри та підтримки. Кожен у команді — справжній професіонал і водночас щира, добра людина. Усі готові допомогти, поділитися знаннями та разом вирішувати будь-які завдання. Тут ти завжди відчуваєш, що не один.
Це місце, де тебе постійно мотивують до розвитку. Компанія слідкує за трендами, впроваджує нові технології та підходи, що дозволяє кожному співробітнику йти в ногу з часом і бути лідером у своїй сфері.
Я вдячна Rankup за можливість бути частиною цієї чудової команди!!!
Більше року працюю в компанії Rankup.
Це місце, де команда ВАЖЛИВА. Це компанія, де люди — найголовніша цінність, і де кожен відчуває себе важливою частиною одного механізму.
Це саме те місце, де я вперше за весь свій робочий досвід зрозуміла, що моя робота дійсно приносить задоволення.
Це місце постійного розвитку, як особистого так і компанії вцілому.
Робота в Rankup — це не тільки кар’єрне зростання, а й щоденна можливість розвиватися, отримувати нові знання та відчувати себе частиною великої команди професіоналів.
В компанію RankUP прийшов рік тому. Мене зацікавив професіоналізм й згуртованість команди, цілі та перспективи компанії. З самого початку роботи і по цей час мені комфортно працювати в RankUP: є багато цікавих проектів, при роботі з якими можна отримати колосальний досвід та розкрити свій потенціал, а ще команда, яка здатна вирішити будь-які питання, як клієнта так і спеціаліста. За весь час моєї роботи в компанії відбулось багато позитивних змін, які вплинули на вектор розвитку компанії, одним із них є те, що ми перейшли на роботу з SaaS проектами. З такими проектами дуже круто працювати, ти не сидиш над одноманітними задачами, а створюєш великий спектр можливостей для ефективного просування сайта. RankUP росте та не збавляє оборотів, що підкреслює його правильно обраний напрямок та цілі. RankUP — це робота від якої отримуєш задоволення.
Работаю в компании Rankup чуть меньше года, за это все было довольно много интересных проектов которые позволили мне расти как специалисту. Безусловно положительным аспектом является то, что клиенты с которыми мы работаем — это в основном SaaS проекты, как правильно, такие проекты намного интереснее в продвижении, да и в целом мы с клиентами на одной волне. Также, одним из главных позитивных моментов является коллектив, где тебе всегда помогут, подскажут да и просто поддержат в случае чего. Rankup довольно бодро растет, поэтому каждый месяц у нас появляются какие-то новые фичи и инструменты, что тоже максимально круто влияет на мое развитие как Seo-специалиста. Очень доволен, что в свое время выбрал именно эту компанию, здесь действительно можно кайфовать от работы и развиваться.