В компанію RankUP прийшов рік тому. Мене зацікавив професіоналізм й згуртованість команди, цілі та перспективи компанії. З самого початку роботи і по цей час мені комфортно працювати в RankUP: є багато цікавих проектів, при роботі з якими можна отримати колосальний досвід та розкрити свій потенціал, а ще команда, яка здатна вирішити будь-які питання, як клієнта так і спеціаліста. За весь час моєї роботи в компанії відбулось багато позитивних змін, які вплинули на вектор розвитку компанії, одним із них є те, що ми перейшли на роботу з SaaS проектами. З такими проектами дуже круто працювати, ти не сидиш над одноманітними задачами, а створюєш великий спектр можливостей для ефективного просування сайта. RankUP росте та не збавляє оборотів, що підкреслює його правильно обраний напрямок та цілі. RankUP — це робота від якої отримуєш задоволення.

Работаю в компании Rankup чуть меньше года, за это все было довольно много интересных проектов которые позволили мне расти как специалисту. Безусловно положительным аспектом является то, что клиенты с которыми мы работаем — это в основном SaaS проекты, как правильно, такие проекты намного интереснее в продвижении, да и в целом мы с клиентами на одной волне. Также, одним из главных позитивных моментов является коллектив, где тебе всегда помогут, подскажут да и просто поддержат в случае чего. Rankup довольно бодро растет, поэтому каждый месяц у нас появляются какие-то новые фичи и инструменты, что тоже максимально круто влияет на мое развитие как Seo-специалиста. Очень доволен, что в свое время выбрал именно эту компанию, здесь действительно можно кайфовать от работы и развиваться.

Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.