Railsware

Київ, Краків (Польща)

26 січня 2022 17:42

Любомир Федоришин, Financial Controller – SWISS KRONO LLC

Проходив перший етап (імовірно, їх там 3 і більше співбесіди на Head of Finance маю зворотний зв’язок, яким бажаю поділитися:

Мінуси:
— етап займає не менше 3-х годин, так як тестів по суті 3 і про це ніхто не попереджає заздалегідь
— тести не відповідають опису вакансії, а просто скопійовані з тестів по CIMA/CFA/ACCA; складені, імовірно, не фінансистом, так як знань по фінансах ІТ компанії вони не показують (в мене більше 8-ми років у фінансах)
— якщо не проходиш тест на логіку, то ти не проходиш далі навіть з величезним досвідом по опису вакансії (особисто не вважаю тестом на логіку задачі, які ми розв’язували в школі про перегони велосипеда і автомобіля, які рухаються з різною швидкістю — такі тести не показують нічого, окрім вміння розв’язувати задачки, можливо, Google/Railsware має іншу точку зору звичайно)

Плюси:
— цікавий формат: записуєш відео про себе і досвід на камеру, проходиш різні тести на логіку, на англійську, знання фінансів (теж суб’єктивно, тому що жоден ІТ інженер/експерт на такий формат не підпишеться)
— HR вчасно і професійно дають зворотний зв’язок, якщо щось пішло не так по процесу — справді зараз це рідкість і я таке поважаю

Висновок: мінуси однозначно перекреслюють плюси, після таких висновків зі сторони Railsware видихаєш, що не пішов далі — там точно щось не так.

ps Звичайно накипіло, що мене вперше за останні майже 8 років кар’єри з її початку називають beginer, але всім, імовірно, буде корисно прочитати цей відгук — принаймні задачки шкільні нагадаєте, якщо дуже хочеться сюди потрапити)