Raiffeisen Bank

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Дніпро, Чернігів, Луцьк

9 липня 2021 12:25

Ярослав Характерник, Golang Developer в DocHQ

На сайті Дія City в розділі «12 міфів про Дія City» в міфі «IT-індустрія не підтримує проєкт» вказано:

Підтримку Дія Сіту висловили ряд професійних об’єднань та IT-компанії. Серед них — Європейська Бізнес Асоціація, Федерація роботодавців, Американська торговельна палата, ЕРАМ, Ajax, Sigma Software, Reface, Genesis, Laverex та багато інших.

В списку компаній які входять в ЄБА є логотип та назва схожа на вашу eba.com.ua/member/publichne-aktsionerne-tovarystvo-rajffajzen-bank-aval/ (копія в архіві)
Чи підтримує ваша компанія «Дія City»?

Відповідь на питання важливе для спеціалістів які підтримали петицію Стоп Дія Сіті!

Райф, як суб’єкт фінансового ринку, наразі не взаємодіє із Дія Сіті. Відповідно, від імені всіх колег ми не можемо відповідати. Кожен має власну точку зору із цього питання, тому за бажання висловіть свої думки особисто:)

Дуже складно щось зрозуміти з вашої відповіді.
Чи є у компанії позиція стосовно «Дія Сіті»?