30 жовтня 2023 13:00
Працюю в UDC понад півроку на позиції Middle Java Developer і хочу поділитись своїми враженнями про компанію.
Почну з професійного онбордингу, який починається одразу після оферу — знайомство з компанією від улюбленої HR тім, знайомство безспосередньо з командою, офісом і чітко прописаними процесами. З перших днів ти вливаєшся в робочу атмосферу, все цікаво і доступно, мені це дуже сподобалось.
Видається необхідна техніка для роботи. Завжди є до кого звернутись з питаннями внутрішніх процесів.
Класна атмосфера в команді, підтримка, налагоджений зв’язок і процеси. Є можливість самостійно обирати — працювати віддалено чи в офісі. Графік гнучкий, важливо лише своєчасно виконувати поставлені задачі. Офіс зручний та затишний, в центрі Києва, а ще можна приводити домашніх улюбленців.
Гарний набір бенефітів — безкоштовна англійська, компенсація навчання, стильний мерч, також багато тімбілдингів та внутрішніх івентів.
Досвід чудовий. Раджу компанію як роботодавця всім, хто шукає роботу в команді професіоналів.