Qwerty.Software

Запоріжжя

13 липня 17:14

Злата Бєлікова, Community Manager в Qwerty.Software

Я ще не встигла відзначити першу річницю в Qwerty, але вже маю чимало позитивних вражень.

Моя історія тут почалася з оплачуваного стажування. Воно пройшло максимально комфортно та інформативно — з першого дня відчувалися залученість і щире бажання виростити крутих спеціалістів. Постійна підтримка, поради та якісний фідбек стали основою навчання і не втратили своєї інтенсивності після офферу. Для мене це був суперважливий етап, адже Qwerty — мій перший досвід в IT. У перший робочий день я сильно нервувала, але швидко зрозуміла, які чуйні та професійні люди мене оточують.

За вісім місяців я здобула багато нових навичок. Після досвіду в сфері обслуговування для мене було незвично, що за помилки чи невдачі ніхто не сварить. Навпаки — колеги спокійно підтримують і допомагають розібратися. Саме такий підхід надихає розвиватися й показувати найкращі результати. Успіхи в команді помічають і дають простір для росту: пропонують цікаві завдання, можливість переходу в інші команди та розширення навичок — тут не має відчуття наче «стоїш на місці» і грузнеш в рутині.

Окремо хочу виділити атмосферу компанії. У нас постійно влаштовують круті інтерактиви: разом граємо в онлайні, влаштовуємо спортивні змагання чи просто збираємося на загальні міти, щоб поспілкуватися в неформальній обстановці. Це дуже зближує ком’юніті й допомагає перемикнутися після робочого дня. А наші офлайн-зустрічі завжди дуже теплі та дружні, навіть якщо ти прийшов уперше і нікого не знаєш. Це саме та частина яка дозволяє підтримувати позитивний настрій та моральні сили на роботу навіть у такі складні часи.

Підтримали:  Yevhenii Seliutin