9 січня 15:52
Працюю в компанії майже три роки на позиції аутріч-спеціаліста й можу впевнено сказати, що компанія завжди тримає курс на максимальну автоматизацію рутинних процесів та їх пришвидшення.
Великим плюсом також є відкритість команд до тестування нових інструментів, а компанія завжди готова виділяти бюджет на це. Є можливість працювати з різними проєктами, відвідувати воркшопи.
Не менш важливим є людський фактор. Коли виникають блокери, завжди можна розраховувати на підтримку та пораду.
За весь час війни офіс жодного дня не закривався, це те місце, де є все необхідне для роботи.
Також, компанія постійно бере участь у благодійності, створює свій унікальний мерч і просто робить усе, щоб було комфортно співробітникам.
Для мене великим плюсом є гнучкий графік та можливість працювати як з офісу, так і віддалено.
Якщо є бажання розвивати свої навички та отримувати нові знання — тут можна здобути цінний досвід