21 жовтня 2024 21:27
Що для мене Кверті? Це — віра в людей та бізнес інкубатор. Це місце де мої амбіції стали реальними результами. Якщо ти готовий працювати, брати відповідальність за себе та свої результати, ти зможеш реалізуватися як спеціаліст. Якщо тебе драйвить висока ціль і ти не опускаеш руки після чергової невдачі, а продовжуеш наполегливо працювати, то це саме те місце де тобі будуть раді, будуть тебе цінувати та всіляко допомогати досягти результату.
Я прийшов в компанію майже 8 років назад. Пройшов шлях від контент менеджера до партнера в одному із проектів. Пережив на один корпоратив, випив сотню літрів кави та викурив тисячу кальянів на брейнштормах та вечірніх посиденьках. Якби у мене був гаджет із «Людей в чорному» то я би на 100% стер собі пам’ять щоб знову прожити всі ті факапи та перемоги. До речі, якщо ти крутий SEO спеціаліст та готовий досягати нових результатів — пиши Я завжди в пошуці спеців, які статунь справжніми Квертіменами або Квертівуменами)))