Qwerty.Software

Запоріжжя

30 вересня 2024 15:57

Марина Матосова, Account Manager Team Lead в Qwerty.Software

Я працюю в Qwerty вже 4 роки і дуже щаслива, що знайшла таку команду. Починаючи працювати сапортом майже з нуля, я поступово виросла до посади Account Manager Team Lead. Якщо спитати мене про синонім до Qwerty, я впевнено можу сказати, що це — підтримка. Це саме те, що завжди надається. Це та компанія, в якій почуваєшся цінним і надихаєшся працювати.

Компанія дала мені зріст, про який я навіть не замислювалася, і все це завдяки постійній підтримці, вірі в мене та дружній атмосфері без тиску.

Окрім професійної підтримки, є й підтримка, не пов’язана з роботою. Особливо це проявилося на початку повномасштабної війни, коли всі об’єдналися.
Також хочу відзначити позаробочу діяльність компанії, коли вона допомагає іншим людям і тваринам. Я вважаю, що це — топ і заслуговує на окремий респект, адже завжди видно, що це робиться від душі.

Окреме місце в моєму серці посідає любов до тварин, постійний обмін їхніми фотографіями та котики, які живуть в офісі. Цей потік «мімімішності» дуже радує щодня.

Крім того, кожного разу я в захваті від того, як ми проводимо позаробочий час. Коли я розповідаю своїм друзям про наші корпоративи, деякі з них мені не вірять і дуже здивовані, що так буває.

Коли я прийшла сюди працювати, я й не думала, що можна так любити свою роботу.