23 серпня 2024 13:00
Я працюю в Qwerty вже 4 роки. Для мене ці роки про зростання, набуття нових навичок та впевнене крокування карʼєрними сходами.
Я прийшла в компанію з нульовим багажем знань, а зараз займаю керівну посаду та маю три команди. Шлях від опенспейсу з людьми рїзної спеціальності до особистого кабінету.
Qwerty — це:
компанія, яка надає можливість змінити професію, почати з нуля, навчатися та отримувати з першого дня зарплатню.
Про зростання, йти вперед, можливість навіть змінювати напрямки діяльності в середині компанії.
Люди. Не знаю, яким чином, але в компанії зібралися найкращі з людей. З якими не страшно проживати найжахливіші моменти війни, гугл апдейти, будь-які зміни в інтернет просторі та ін.
Підтримка. Які б складні часи не були в компанії, в навколишньому світі або в особистому житті — тобі нададуть будь-які ресурси. Будь то відвертий 1на1 з керівником, розмова з психологом, фінансова підтримка, покупка засобів енергозабезпечення або релокейт. Пишаюсь компанією, що вона допогає не тільки своїм працівникам, але й суспільству багатьма волонтерськими проєктами.
Найкраще про репутацію компанії каже статистика, що люди приходячи до Qwerty, залишаються тут на роки.