Qwerty.Software

Запоріжжя

7 травня 2024 16:15

Ярослав Пісоцький, React-native розробник в Qwerty Software

Працюю в QWERTY вже більше ніж 3 роки на позиції React Native розробника (мобільні додатки). Незважаючи на оригінальну назву, це дуже прогресивна компанія. Під час складних періодів, таких як ковід чи блекаут, я ніколи не відчував жодного тиску, а лише підтримку і бажання допомогти. На початку повномаштабного вторгнення компанія фінансово допомагала з релокацією всім бажаючим співробітникам і перетворила офіс на хаб для всіх, кому потрібна була допомога.

Я працюю в форматі outstaff, тобто нас наймають на проєкти командою, і з часів, як я прийшов в компанію, наша команда лише розширилась. Думаю, це добре описує відношення людей до компанії і компанії до людей. Насправді моя команда — це професіонали своєї справи. Кожен з них горить своєю роботою, а не вигорає від неї.

Я прийшов в компанію, знаючи тільки основи. Ментор навчив мене всього і допоміг прогресувати дуже швидко. Вже під час випробувального періоду я брав на себе прості задачі, зараз я повноцінно можу розробити вам додаток навіть без чату GPT.

Варто, напевно, згадати, що компанія має систему грейдінгу, на якій відбувається перегляд заробітної плати і позицій в компанії, а також круті корпоративи, заради яких хочеться працювати ще старанніше. Є також можливість запропонувати власний проєкт і отримати по ньому фідбек і допомогу в реалізації, якщо він того вартий.

Окремо хочу додати, що компанія займається волонтерством і має багато крутих благодійних проєктів. Також завжди підтримує, якщо волонтерством займаються інші працівники.

Звісно, бували складні періоди, складні задачі і зовнішні проблеми, але я завжди відчував підтримку і жодного разу не чув слова «штраф», навіть якщо косячив. Якщо ви це читаєте, то мабудь думаєте, чи варто йти працювати в QWERTY. Я скажу вам так, спробувати точно варто!