Qwerty.Software

Запоріжжя

30 квітня 2024 9:42

Шайтанова Валентина, Рекрутер в Qwerty.Software

Всім привіт! 👋

Сьогодні я святкую рівно 3 роки у Qwerty, і це був неймовірний шлях розвитку для мене, від рекрутера трейні рівня до впевненого мідла 🎉
Дуже вдячна всім колегам за підтримку та можливості ❤️
У Qwerty я почала свою кар’єру як рекрутер та і взагалі в ІТ-індустрії, відчула себе частиною дружньої команди (знаю, що звучить дуже заїжджено, але в нашій команді ми завжди залишаємось друзями, разом подорожуємо та ділимось важливими новинами)🤗

Qwerty це місце розвитку та росту, де кожен може досягнути будь-якого рівня, тільки у Кверті я бачила, щоб людина з трейні став тім лідом усього за 1 рік⚡️
Ми усі намагаємось дотримуватись life-work балансу і семигодинний робочий день, дуже круто в цьому допомагає 🤗
Однак найбільшою цінністю Qwerty є люди. Ми такі різні, але завжди знаходимо спільну мову та підтримуємо один одного. Наші регулярні зустрічі, чи то в офісі, чи онлайн, наповнені енергією та позитивом, і завдяки ним ми зближаємось, навіть коли знаходимося на різних континентах 🌍

Дякую Qwerty за ці неймовірні три роки, і я з нетерпінням чекаю першого ювілею)) 🚀