Qwerty.Software

Запоріжжя

7 березня 2024 22:57

Victoria Oleynik, Product Marketing Manager в Qwerty.Software

Протягом шести років роботи тут я пережила неймовірний шлях росту та розвитку. За цей час я обіймала чимало посад, завдяки чому постійно вдосконалювала свої навички та пізнавала нові горизонти. Важливо відзначити, що компанія реально стимулює своїх працівників брати на себе виклики та постійно піднімати планку.

Проте Qwerty — це не лише робоча команда, але й справжня родина. У нас великий, але дуже злагоджений та відкритий колектив, де кожен може відчути себе частиною цікавих подій та спільних досягнень. І хоча наші робочі місця розкидані по всьому світу, багатьох з моїх колег я ніколи не бачила вживу, це не заважає нам підтримувати відмінну робочу комунікацію, а щомісячні онлайн зустрічі зберігають дух єдності та спільної мети.

Хочу також відзначити наявність бюджету на саморозвиток, що дає можливість відвідувати різноманітні курси, тренінги або користуватися послугами психолога. Окремо хочу сказати про корпоративну психологиню компанії, яка «врятувала» багатьох з нас на початку повномасштабного вторгнення та продовжує підтримувати і направляти в ці важкі часи❤️.

Такий ступінь підтримки та надання можливостей для росту дійсно вражає. Для мене ця компанія — це стабільний, безпечний простір, де досягаються мої цілі, де я маю підтримку та де відчуваю можливість творити своє краще майбутнє. Я дуже вдячна усім моїм колегам та керівництву компанії за цей успішний досвід роботи та незабутні 6 років з Qwerty.Software🔥🔥🔥!