Qwerty.Software

Запоріжжя

15 грудня 2023 11:01

Владислава Шевченко, PM

Привіт всім! Вже рік працюю в Qwerty — запорізькій компанії, яка зараз звісно не обмежується географією Запоріжжя, але її серце — офіс — тут, в моєму місті.

Вдячна компанії за можливості розвитку та допомогу в цьому, за весь досвід який отримую, за підтримку (під час блокерів, ментальних блекаутів і не тільки)), за можливість працювати з прекрасними людьми. Дуже комфортно почувати себе в колі однодумців, багато хто став новим другом, хтось — взірцем та надихателем. Маємо дуже великий, і при цьому дуже відкритий колектив, де спілкуємося про все та всі на рівних. Шкода, що зараз ми розкидані по світу, зато є спільні чати. Вже не уявляю свого робочого дня без #анекдотдня в загальному чаті від тім ліда сео або надихаючого побажання гарного дня від керівника маркетингу))

До речі, подобається як налаштовані та адаптовані процеси та інструменти під ремоут. Багато людей розʼїхались в силу обставин, але ми не втрачаємо звʼязок. І я не лише про ефективну робочу комунікацію, а й про веселощі — щомісяця збираємося на такі собі онлайн корпоративи, де ми вітаємо іменинників, відмічаємо успіхи один одного та компанії, сміємось над якимись приколами, згадуємо старі часи та вітаємо нових учасників в команді, ділимось враженнями, та просто їмо та спілкуємось.

Окремо хочу подякувати за можливість вдосконалення. Це, мабуть, вразило мене найбільше. Я в компанію прийшла зовсім «зелена» — світчнулась з торгівлі. В компанії розроблені власні програми навчання за різними напрямками і я вже пройшла декілька з них. Їх адаптували індивідуально під мій рівень навичок, виділяли менторів, які вели мене, підтримували та допомагали опанувати нові знання, при чому на практиці.

І це не єдина можливість розвитку. В компанії передбачений бюджет на саморозвиток, який дозволяє відвідувати будь-які профільні курси, тренінги, займатись спортом, відвідувати психолога. До речі, в компанії є свій корпоративний психолог, і це мені свого часу дуже допомогло — в часи, коли здавалось, що я не зможу впоратись з тим, яким став наш світ та що переживає наша країна. Дякую, Христина!

Все це неймовірно надихає. Qwerty — це стабільний безпечний простір, де здійснюються мої цілі, де я серед «своїх» людей, де я маю сили, опору та майбутнє.